Bugün, 13 Mayıs 2024 Pazartesi

TBMM Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç; Müjde Vermedik Söz Verdik 2022’de Doğalgaz Eğirdir’e Hayırlı Olsun

TBMM Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç; Müjde Vermedik Söz Verdik 2022’de Doğalgaz Eğirdir’e Hayırlı Olsun

GÜNDEM 31.07.2021 17:14:00 0

TBMM Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç; 
Müjde Vermedik Söz 
Verdik 2022’de Doğalgaz 
Eğirdir’e Hayırlı Olsun
Ak Parti Isparta Milletvekili Ve Tbmm Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç İle Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz Eğirdir’de gece 02.00’e kadar ziyaretler gerçekleştirdi.
 
AK Parti Isparta Milletvekili ve TBMM Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç ve Isparta AK Parti Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz ile birlikte ilçe, köy, belde ziyaretlerine devam ediyor. Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök ve beraberindeki heyet bugün ilçede bulunan tüm esnafı tek tek ziyaret etti. Ziyaretlerin ardından tarihi Pınar Pazarında vatandaşlarla bir araya geldi.
 
Daha sonra Eğirdir Belediyesine ait rüya park kır düğün sarayında 29 köy muhtarı ile buluştu. Toplantıda söz alan muhtarlar köyleriyle ilgili sorunlarını dile getirdiler. TBMM Başkanvekili AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç' ve Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz ile birlikte Eğirdir ziyaretinde İl Genel Meclis Başkanı Serkan Keskin, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mahmut Zadeoğlu, Sağlık Müdürü Mehmet Karakaya, Şehir Hastanesi Başhekimi Ruşen Keskin, Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök, DSİ Bölge Müdür Yardımcısı, İl Teşkikatı İlçe Teşkilatı ve beraberindeki heyet eşlik etti.
 
Dün saat 14.30’da Eğirdir girişinde Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK, AK Parti İlçe Başkanı Mevlüt DOĞANAY, MHP İlçe Başkanı Mehmet DEMİREL, İl Genel Meclisi Üyeleri, Belediye Meclisi Üyeleri, Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve tüm partililer ile muhtarlar Isparta Milletvekilleri BİLGİÇ ve GÖKGÖZ’ü coşkuyla karşıladılar. Eğirdir Merkezde esnafları ziyaret eden Milletvekilleri vatandaşların dertlerini ve sorunlarını dinlediler. Eğirdir Eski Belediye Başkanı Tacettin GENÇAY Belediye caddesinde karşılaştığı Milletvekilleri ile sohbet ederek, ‘Doğalgaz’ı Eğirdir’e getirin, ben bizzat Belediyenin kapısının önüne sandalye atıp bir sonraki seçimde size çalışacağım, Eğirdir’li olarak başkada sorunumuz yok, tek derdimiz doğalgaz.’ dedi.
 
Daha sonra Eğirdir Belediye binasını ziyaret eden Milletvekilleri BİLGİÇ ve GÖKGÖZ’e Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK burada 2 yılda yapılan çalışmalar hakkında brifing verdi. Eğirdir’e yapılan büyük hizmet ve yatırımları anlatan Başkan GÖK başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN’a, Bakanlarımıza, Milletvekillerimize ve tüm emeği geçenlere teşekkür etti.
BİZ MÜJDE VERMEDİK SÖZ VERDİK, 2022 YILINDA
EĞİRDİR’DE DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI BAŞLIYOR.
Eğirdir ziyaretlerinde ortak açıklama yapan TBMM Başkanvekili ve Isparta Milletvekili Süreyya Sadi BİLGİÇ ve Isparta Milletvekili Mehmet Uğur GÖKGÖZ; ‘Eğirdir’li vatandaşlarımızın kafalarında soru işaretlerinin olmasına gerek yok. Bizler Milletvekilleri olarak Veli Başkan aday olduğunda Eğirdir halkına bu sözü vermiştik. İnşallah 2022 yılında Eğirdir’de doğalgaz çalışmalarının başlayacağını göreceksiniz. Eğirdir halkımız müsterih olsun 2022 yılında Eğirdir halkımız Doğalgaz’a abone olmaya başlayacaklardır.’ dedi.
 
Çarşı merkezinde uzun süren esnaf ziyaretlerinin ardından, BİLGİÇ ve GÖKGÖZ ile beraberindeki heyet önceki gün babasını kaybeden Eğirdir Belediye Meclisi Üyesi Av. Hediye Özkan ZENGİN’i evinde ziyaret ederek taziyede bulundular. Çaybaşı ve Pınar Pazarında uzun süren halk toplantısında vatandaşlarla sohbet eden Milletvekilleri yanında bulunan İl Daire Müdürlerine anında talimatlar vererek vatandaşlardan büyük alkış aldılar. Daha sonra Eğirdir Rüya Park’ta muhtarlarla yemekte bir araya gelen Isparta Milletvekilleri burada da köy muhtarlarıyla istişarelerde bulundular.
 
Çay Köyü, Sorkuncak, Gökçehöyük, Bağacık ve Sarıidris’te coşkulu kalabalıklarla karşılaşan TBMM Başkanvekili ve Isparta Milletvekili Süreyya Sadi BİLGİÇ ve Isparta Milletvekili Mehmet Uğur GÖKGÖZ muhtarlarla ve köy halkıyla sohbet ederek sorunlarını not alarak anında talimatlar verdiler. Eğirdir merkez ve köylerinde gece 02.00’e kadar süren ziyaretler vatandaşlar tarafından büyük memnuniyet yaşattı.

Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °