Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Tayini Hatay’a Çıkan Gençlik ve Spor İl Müdürü; Murat Gevrek’e Duygu Seli…

Tayini Hatay’a Çıkan Gençlik ve Spor İl Müdürü; Murat Gevrek’e Duygu Seli…

ISPARTA 4.01.2022 14:04:00 0
Tayini Hatay’a Çıkan Gençlik ve Spor İl Müdürü; 
Murat Gevrek’e
Duygu Seli…
Tayini Hatay’a çıkan Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek, dün itibariyle görevinden ayrıldı. İl Müdür Gevrek, başta personeli olmak üzere tüm sevenleri ziyaret akınına uğradı. Ziyarette oldukça duygusal anlar yaşandı.
 
Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek Isparta’da 10 yıllık görevinin ardından tayini çıkması nedeniyle Hatay’a gidiyor.
MAKAMDA DUYGU SELİ
İl Müdür Gevrek, tayin haberinin duyulması ile birlikte başta personeli olmak üzere tüm sevenleri ziyaret akınına uğradı. Ziyarette oldukça duygusal anlar yaşandı. Müdürlüğünün mevcut tüm personeli ve idarecileri dün görevinden ayrılan il Müdürü Gevrek’i makamında ziyaret ettiler.  Hemen hemen tüm ziyaretlerde duygulu anlar yaşandı.
GEVREK; “HER ZAMAN AYNI
ŞEVK VE AZİMLE ÇALIŞTIM”
İl Müdürü Murat Gevrek, Isparta’da çalıştığı 10 yıl boyunca son derece uyumlu bir yönetim ekibi ve her biri birbirinden değerli bütün diğer çalışanlarıyla verimli bir çalışma sergilediklerini, her birinden ayrı ayrı memnun ve razı olduklarını, kendilerinin de ondan razı olmasını umduğunu belirterek karşılıklı helalleşme arzusunu belirtti. Görev süresince yaşadığı bazı tatlı anılar, güzel tespitler, hoş anekdotlardan örnekler veren Gevrek, bu güne kadar devletine sadakatle hizmet etmeğe çalıştığını, verilen görevlerin zaman ve zeminini sorgulamadan üstlendiğini, bundan sonrada şartlar el verdiği müddetçe bu tavırla hizmetine devam edeceğini ifade ederek, yerine il müdürü olarak gelecek arkadaşı da tanıdığını, bu ekiple onun da güzel hizmetler sunacağını belirtti. Gevrek; “Çalışma arkadaşlarımız tarafından şahsıma gösteriler sevgi ve büyük teveccüh beni son derece mutlu etmiştir. Tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun” dedi. İl Müdürü Gevrek’e yapılan tüm veda ziyaretleri buruk ve hüzünlü bir atmosferle son buldu.
 

Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °