Bugün, 16 Mayıs 2024 Perşembe

Tatile Çıkacak Olanlara Uzmanından; Araç Bakım Uyarısı

Tatile Çıkacak Olanlara Uzmanından; Araç Bakım Uyarısı

ISPARTA 19.07.2021 15:09:00 0
Tatile Çıkacak Olanlara Uzmanından; 
Araç Bakım 
Uyarısı
Isparta’da yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte özel araçlarıyla tatile çıkmak isteyen vatandaşlar araç bakım servislerinde yoğunluk oluşturdu. Clinik Ford Özel Servis Ortağı Gökhan Kaya, uzun yolda güvenli seyahatin araç bakımından geçtiğini söyledi.
 
Isparta’da yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte ve mübarek Kurban Bayramının da yarın itibariyle başlayacak olması nedeniyle özel araçlarıyla tatile çıkmak isteyen vatandaşlar araç bakım servislerinde yoğunluk oluşturdu. Vatandaşlara tatile çıkmadan önce mutlaka araçlarının periyodik bakımlarını yaptırmaları gerektiği konusunda önemli uyarılarda bulunun Clinik Ford Özel Servis Ortağı Gökhan Kaya, uzun yolda güvenli seyahatin araç bakımından geçtiği söyledi.
KAYA; “GÜVENLİ BİR YOLCULUK İÇİN
ARACINIZA BAKIM YAPTIRIN”
Güvenli yolculuk için vatandaşların araçlarına mutlaka bakım yaptırmalarını tavsiyesinde bulunan Otomobil Ustası Gökhan Kaya, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Bilindiği gibi, yaz mevsiminin gelmesi ve Kurban Bayramı'nın da yarın itibariyle başlayacak olması sebebiyle servisimizde yoğunluk oluşmaktadır. Araçların yazlık bakımlarını yapmaktayız. Yola çıkacak olan araç kullanıcılarına tavsiyemiz bayramı beklemeden servislerden randevu alması ve araçlarının kontrollerini yaptırmalarını isteriz.
“BAKIMDA ARACIN TÜM
AKSAMLARINI ELDEN GEÇİRİYORUZ”
Peki, araç servisimize geldiğinde uzun yol kontrolleri için biz neler yapıyoruz? Öncelikle, aracınızın tüm sıvılarını değiştiriyoruz. Güvenlik unsurları teşkil eden fren balatalarını, disklerini ve hidroliklerini hepsine bakıyoruz gerekirse değiştiriyoruz. Klima polen filtresi yaz aylarında önemli bir unsurdur. Klimalarını açtıkları zaman içeriye güzel bir koku verir bunun bakımını yaptırmalarını tavsiye ediyoruz. Araç kullanıcıları tatile çıkarken daha huzurlu ve güvenli şekilde gideceği yere rahat gidebilmeleri için bu bakımlarını yaptırmalarını tavsiye ediyoruz” diye konuştu.
YOLDA HERHANGİ BİR
SORUN YAŞAMAMAK İÇİN…
Tatile çıkmadan önce aracının rutin kontrollerini yaptırmak için araç bakım servisinin yolunu tutan vatandaşlar ise, “Tatil seyahatlerinin sık olduğu yaz mevsiminde ben de güvenli seyahat etmek için aracımın bakımlarını yaptırmak üzere bakıma getirdim. Yolculuk sırasında herhangi bir sorun yaşamamak için yetkili servise aracımı teslim ettim. Tatile çıkacak olan ve araçlarıyla uzun yola çıkacak olan kişilerin araçlarının rutin bakım kontrollerinin yapılmasını tavsiye ederim” dedi.
 

Perşembe 21.2 ° / 10 °
Cuma 26.6 ° / 13.2 °
Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °