Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Tarım İl Tarım ve Orman Müdürlüğü'nden Çiftçilere Müjde; Ödemeler Başladı

Tarım İl Tarım ve Orman Müdürlüğü'nden Çiftçilere Müjde; Ödemeler Başladı

ISPARTA 16.03.2024 16:53:00 0
Tarım İl Tarım ve Orman Müdürlüğü

Anaç Koyun-Keçi Desteği ve Sürü Yenileme Desteği Ödemelerinin yapılmasına başlandı.  

Isparta İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, çiftçilere yönelik yaptığı destek ödemelerini duyurdu. Anaç koyun-keçi destekleri ve sürü yenileme desteği ödemeleri, Dün saat 18:00'den sonra üreticilerin hesaplarına yatırılmaya başlandığını bildirdi. 

ANAÇ KOYUN-KEÇİ DESTEKLERİ 

ÖDEMELERİ YAPILIYOR

İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Isparta çiftçilerine müjdeli haberi verdi. Anaç koyun-keçi destekleri kapsamında yapılan ödemeler, cuma günü saat 18:00 itibarıyla üreticilerin hesaplarına aktarılacak. Bu destek kapsamında, çiftçilerimize hayvan sürülerini güçlendirebilmeleri için önemli bir ekonomik destek sağlandı. Anaç koyun-keçi destekleri, çiftçilerimizin hayvancılık faaliyetlerini geliştirmesine katkıda bulunacak nitelikte.

SÜRÜ YENİLEME DESTEĞİ 

ÖDEMELERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Isparta İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, çiftçilerin sürü yenileme desteği ödemelerinin yapıldığını duyurdu. Dün günü saat 18:00'den itibaren üreticilerin hesaplarına yatırılan bu destekle, çiftçiler daha sağlıklı ve verimli sürüler oluşturacak. Sürü yenileme desteği, çiftçiler için oldukça önemli bir adımdır ve hayvancılık sektörün gelişmesine katkı sağlamaktadır.

“Tarım ve hayvancılık sektörünün sürdürülebilirliği açısından çiftçilerimize sunulan bu destekler önem taşımaktadır. Anaç koyun-keçi destekleri ile türümüzün genetik kaynaklarını koruyacak ve hayvancılığımızı güçlendireceğiz. Aynı şekilde sürü yenileme desteğiyle de çiftçilerimizin sürü kalitesini yükselterek verimli bir hayvancılık faaliyeti gerçekleştirilecektir.”


Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °