Bugün, 16 Mayıs 2024 Perşembe

Tarihi Pınar Pazarı bu yıl; Bir başka güzel

Tarihi Pınar Pazarı bu yıl; Bir başka güzel

GÜNDEM 29.07.2019 06:32:00 0
Tarihi Pınar Pazarı bu yıl; 
Bir 
başka 
güzel
800 Yıllık Tarihi Eğirdir Pınar Pazarı Eğirdir Belediye Başkanımız Veli Gök'ün tanıtım atağı ile bu yılki ikinci haftasında adeta şaha kalkarak çok sayıda ziyaretçiyi kabul etti.
 
 800 Yıllık Tarihi Eğirdir Pınar Pazarı Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök'ün tanıtım atağı ile bu yılki ikinci haftasında adeta şaha kalkarak 800 yıllık tarihinin altın yılını yaşamaya başladı. Pınar Pazarında faaliyet gösteren esnafların eksiklikleri Başkan Veli Gök'ün talimatları ile yerine getirildi. Pınar Pazarı Esnafları Belediye Başkanımız Veli Gök'e teşekkür ettiler.
 
Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök sık sık ziyaret ettiği Tarihi Pınar Pazarını bugün sabah saatlerinde beraberinde Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Diler ile birlikte gezdi. Rektör hoca Eğirdir Belediye Başkanımız Veli Gök'ün talimatları ile kurulan yörük çadırında orijinal gözleme ve yayık ayranını tattılar. Başkan Veli Gök el açması gözlemeleri kendi elleri ile pişirdi. Bölgenin birçok noktasına 800 Yıllık Tarihi Yöresel Pınar Pazarını gösteren levhalar asıldı.
 
Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök Pınar Pazarının tanıtım atağı ile Eğirdir'e ve bölgeye açık olduğu süreler içerisinde büyük katkı sağlayacağını ve turizm adına önemli bir noktaya geleceğini bildirdi. Tarihi Pınar Pazarında bugün tarihi kebapçılar ise en yoğun günlerini yaşıyorlar. Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Diler Üniversite olarak Eğirdir Pınar Pazarının tanıtımı başta olmak üzere Eğirdir Turizmi adına yapmamız gereken ne varsa hazırız, mesajı verdi. Eğirdir Belediye Başkanımız Veli GÖK Pınar Pazarında esnaf ve vatandaşları ziyaret etti, alış veriş yaptı.
 

Perşembe 21.2 ° / 10 °
Cuma 26.6 ° / 13.2 °
Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °