Bugün, 13 Mayıs 2024 Pazartesi

Taraftarlar Takımın En Önemli Eksiğinin Giderilmesini İstiyor; GOLCÜ GOLCÜ GOLCÜ

Taraftarlar Takımın En Önemli Eksiğinin Giderilmesini İstiyor; GOLCÜ GOLCÜ GOLCÜ

SPOR 18.12.2022 21:54:00 0
Taraftarlar Takımın En Önemli Eksiğinin Giderilmesini İstiyor;  GOLCÜ GOLCÜ GOLCÜ

Ispartaspor’da sezon başından bu yana yaşanan ‘Golcü’ sıkıntısı ilk yarı boyunca kendini en deriden hissettirdi. Taraftarlar, ‘Ara Transfer Dönemi’nde takıma mutlaka ve mutlaka en az iki SANTRAFOR alınmasını istiyor.

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Ispartaspor, sezon öncesi yapılan transferler ve tecrübeli teknik direktörle sezona girmesine rağmen ilk beş haftada mağlubiyetler olarak lige çok kötü bir başlangıç yaptı. Bu kötü sonuçlar Teknik Direktör değişiklikleri ile sone erdi ve Yeşil – Pembeli ekip ilk yarıda üç Teknik Direktörle çalıştı. Buna rağmen, takımdaki son vuruşu yapacak Golcü Futbolcu sorunu bir türlü çözülemedi. Leblebi gibi gol atacak futbolcuya bir türlü rastlanılamadı. 

“TAKIMDA TUTAN VAR, ATAN YOK”

Ancak, taraftarlar takıma henüz ETKİLİ BİR GOLCÜ FUTBOLCU alınmadığı görüşünde. Bu konuda görüşlerini açıklayan Yeşil – Pembeli taraftarlar; “Bilindiği gibi geçtiğimiz yıl gençlerden oluşan ancak çok koşan bir takım oluşturulmuştu. Bu sezon öncesi Yaz Dönemi Transfer Sezonunda Süper Lig tecrübesi olan futbolcularla takım kuruldu. Ancak, ilk yarının sonunda yine istenilen verim alınamadı. Zira, takımda son vuruşu yapacak, gol atacak futbolcu bir türlü alınamadı. Dolayısıyla, ilk yarı boyunca özellikle 0 – 0 golsüz biten maçlar gösterdi ki, takımımızda etkili bir golcüye ihtiyaç olduğu bariz bir şekilde ortada. Zira, takımda tutan var, ama atan yok. Atan bir futbolcuya acilen ihtiyaç var.

“ACİLEN AYAĞINA GELEN TOPU AĞLARA 

GÖNDERECEK SANTRAFORA İHTİYAÇ VAR”

Takımımızda dört forvet var. Onlar da gol atmakta yetersiz kalıyorlar. Ligin ilk yarısında bu durumu açıkça gördük. Ama Santrafor yok. Daha da önemlisi, ceza sahasında topla buluştuğu an topu ağlara gönderebilecek ve işi sadece gol atmak olan SANTARFOR’a ihtiyaç var. Eğer takımı böyle bir Santrafor oyuncu alınmazsa sezon boyunca gol atmakta büyük güçlük çekeriz. Bu da takımı kötü yerlere sürükler” dediler.


Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °