Bugün, 15 Mayıs 2024 Çarşamba

Taraftarlar Alp Arda’yı İstiyor

Taraftarlar Alp Arda’yı İstiyor

SPOR 24.06.2023 22:40:00 0
Taraftarlar  Alp Arda’yı  İstiyor

Ispartasporlu Taraftarlar, geçtiğimiz yıl İstanbulspor’dan kiralanan ve Yeşil – Pembeli takımın kalesini başarıyla koruyan Alp Arda’nın yeni sezon için yine aynı takımdan kiralanmasını istiyor. 

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu’nun 2023 – 2024 Futbol Sezonunda Birinci Transfer ve Tescil Dönemi, 26 Haziran 2023 tarihinde yani Pazartesi günü başlayacağını açıklamasının ardından Ispartaspor ve diğer tüm kulüpler yapacakları transferler için Pazartesi gününü beklemeye başladı. 

ISPARTASPOR’A 

KİMLER ALINACAK? 

Kulüp Başkanı Gültekin Özdemir’in kongrede kaleci ile birlikte eksikliğini gördükleri mevkilere transfer yapacaklarını açıklaması ile birlikte Yeşil – Pembeli Taraftarlarda ‘Takıma kimler alınacak?’ sorusunu merak etmeye başladı. 

TARAFTARLAR; “ALP ARDA’YI 

KALEDE GÖRMEK İSTİYORUZ” 

Geçtiğimiz sezon kalede bir türlü istikrarın yakalanamadığını ve kalede 2 – 3 kaleci ile sezonun tamamlandığını ve buna rağmen yenilen gol sayısının bir hayli fazla olduğunu ifade eden Yeşil – Pembeli Taraftarlar, “Önceki sezon takımımıza İstanbulspor’dan Alp Arda kiralık olarak alınmıştı. Alp, kalede büyük bir başarı gösterdi ve o sezon takımımız kalesinde az gol gördü. Alp, geçtiğimiz sezon İstanbulspor’un as kalecisinin sakat yada cezalı olduğu maçlarda takımının kalesini korudu ve 3 – 4 maçta forma giydi. Biz, yöneticilerimizden Alp Arda’nın yeniden Ispartaspor’a alınmasını, mallığına alınamıyorsa kiralık olarak alınmasını istiyoruz. Alp Arda’yı al, sezon boyunca kaleyi düşünme” dediler. 


Anahtar Kelimeler: Taraftarlar İstiyor
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °
Cuma 26.6 ° / 13.2 °