Bugün, 13 Mayıs 2024 Pazartesi

Taraftarlar Takımın En Önemli Eksiğinin Giderilmesini İstiyor; GOLCÜ GOLCÜ GOLCÜ

Taraftarlar Takımın En Önemli Eksiğinin Giderilmesini İstiyor; GOLCÜ GOLCÜ GOLCÜ

ISPARTA 4.10.2020 11:06:00 0
Taraftarlar Takımın En Önemli Eksiğinin Giderilmesini İstiyor; 
GOLCÜ
GOLCÜ
GOLCÜ
Lige kötü bir başlangıç yapan ve iki maçta iki mağlubiyet alan Ispartaspor’da taraftarlar, transfer sezonunun bitmesine sadece bir gün kaldığını da hatırlatarak takıma acilen ETKİLİ BİR GOLCÜ alınmasını istiyor.
 
Geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Ligden terfi ederek yeni sezonda Misli.com 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Ispartaspor, sezon öncesi yapılan transferler ve tecrübeli teknik direktörle sezona girmesine rağmen ilk iki haftada mağlup olarak lige çok kötü bir başlangıç yaptı.
TAKIMDA RADİKAL
DEĞİŞİKLİKLER
Alınan kötü sonuçların ardından geçtiğimiz gün Ispartaspor yönetimi radikal bir karar alarak Teknik Direktör Sadi Tekelioğlu ile yollarını ayırarak yerine Başarılı Teknik Direktör Hakan Karaca’yı getirdi. Ardından, başta orta saha olmak üzere takımın çeşitli kademelerine transferler yaparak takımı güçlendirdi.
“TAKIMDA TUTAN VAR, ATAN YOK”
Ancak, taraftarlar takıma henüz etkili bir golcü futbolcu alınmadığı görüşünde. Bu konuda görüşlerini açıklayan Yeşil – Pembeli taraftarlar; “Yaz Dönemi Transfer Sezonunun bitmesine sadece bir gün kaldı. Ancak, takımımızda etkili bir golcüye ihtiyaç olduğu bariz bir şekilde ortada. Zira, takımda tutan var, ama atan yok. Atan bir futbolcuya acilen ihtiyaç var.
“ACİLEN FORVETTE GOL POZİSYONUNU
KENDİSİ YARATACAK FUTBOLCUYA İHTİYAÇ VAR”
Daha da önemlisi, sadece ceza sahasında durup gelen topu ağlara göndermek için bekleyen futbolcudan çok, gol pozisyonunu kendisi yaratıp topu ağlara gönderecek forvete ihtiyaç var. Eğer takımı böyle bir forvet oyuncu alınmazsa sezon boyunca gol atmakta büyük güçlük çekeriz. Bu da takımı kötü yerlere sürükler” dediler.
 
 

Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °