Bugün, 13 Mayıs 2024 Pazartesi

Takım İlk Haftalardaki Performansını Her Geçen Hafta Kaybediyor; Ispartaspor Düşüşe Geçti!

Takım İlk Haftalardaki Performansını Her Geçen Hafta Kaybediyor; Ispartaspor Düşüşe Geçti!

SPOR 1.11.2021 14:25:00 0
Takım İlk Haftalardaki Performansını Her Geçen Hafta Kaybediyor; 
Ispartaspor
Düşüşe
Geçti!
2. Lig Beyaz Grubun 10. Haftasında deplasmanda Nazilli Belediyespor takımıyla karşılaşan Ispartaspor, rakibine 2 – 0 mağlup olmaktan kurtulamadı. Yeşil – Pembeli ekip bu mağlubiyetle son 3 resmi maçın 2’sinden yenilgiyle 1’inden ise beraberlikle ayrılarak ilerisi için taraftarlarını endişelendirdi. 
 
Bu sezon 2. Lig Beyaz Grupta Isparta’yı temsil eden Ispartaspor, grupta ligin 10. Hafta maçında Aydın ekibi Nazilli Belediyespor takımı ile karşı karşıya geldi. Yeşil – Pembeli ekip maçın başından sonuna kadar tutuk bir futbol ortaya koyunca maç kalitesi bakımından da vasatın üzerine çıkamadı ve rakibine mağlup olarak altın değerinde üç puan kaybetti ve Pendikspor’un berabere kaldığı, Amedspor’un da haftayı bay geçtiği ligde 2. Sıraya kadar yükselme imkanını kullanamadı.
3 MAÇTA
2 MAĞLUBİYET
1 BERABERLİK!!!!
Dünkü mağlubiyetle Ispartaspor, çıktığı son 3 resmi müsabakada 2 mağlubiyet ve 1 beraberlikle ayrıldı. Bilindiği gibi Ispartaspor geçtiğimiz hafta ligin 9. Haftasında kedi saha ve seyircisi önünde oynadığı Kırşehir Belediyespor maçından 0 – 0’lık golsüz beraberlikle ayrılmış, ardından geçtiğimiz Çarşamba günü ise deplasmanda Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçında Bodrumspor’a 2 – 1 mağlup olmuştu. Yeşil – Pembeli ekip ligin 10. Haftasında ise dün deplasmanda Nazilli Belediyespor ile karşılaştı ve rakibine 2 – 0 mağlup olarak son oynadığı 3 maçtan da galibiyet elde edemedi.
TAKIMIN PERFORMANSI
HER GEÇEN GÜN DÜŞÜYOR
Ispartaspor’un son haftalarda aldığı kötü sonuçlar ve puan kayıpları takımın performansının da düştüğünü ortaya koyuyor. Zira, sezon başındaki adam adama oynayan, basan, takım oyununu büyük bir başarıyla sahaya yansıtan ve takım disiplininden asla ayrılmayan takımdan sahada kimin ne yaptığı belli olmayan bir duruma doğru gidiyor.
TAKIMDAKİ SAKAT
FUTBOLCULAR
DÜŞÜNDÜRÜYOR
Yeşil – Pembeli ekibin bu duruma düşmesinde hakem faktörü kadar cezalı ve sakat olduğu için takımdaki yerini alamayan futbolcuların da eksikliği büyük rol oynuyor. Zira, Pendikspor maçında kırmızı kart gören ve takımın tek golcüsü olan Burak Aydın’ın Uşak deplasmanında oynamaması ardından Isparta’da oynanan Kırşehir Belediyespor maçı öncesi de bileğinden sakatlanarak Kırşehir maçı ile Bodrumspor ile oynanan kupa maçında da oynayamaması takım için büyük handikap oluşturdu ve zaten gol atamayan takım tamamen gol yollarında sıkıntı yaşamaya başladı. Burak Aydın üç hafta aranın ardından dünkü maçın 54. Dakikasında tekrar sahalara döndü ve Şamil Başaran’ın yerine oyuna girdi. Rahatsızlığı bulunan Necmican Cebeci ile Bodrumspor maçında omuzundan sakatlanan kaleci Alp Arda da dünkü maçta da takımdaki yerlerini alamadılar. Bu futbolcuların yerlerine oynayan futbolcular da vasat kalınca ve yerlerini dolduramayınca performans konusunda takımda büyük bir handikap oluşturdu.
ISPARTASPOR İSTEDİĞİ
OYUNU SAHAYA YANSITAMADI
Nazilli Belediyespor – Ispartaspor maçı dün saat 14.00’te Nazilli İlçe Stadında başladı. Maçı, Buca ve Ispartaspor yöneticilerinin yanı sıra stada % 50 kapasite ile alınan Nazilli taraftarları izledi. Maçta Ispartaspor gerçek gücünü gösteremeyip sahaya yansıtamayınca ev sahibi ekip Mert Çapar’ın 33. Dakikada ve Emre Toptan’ın 90+2. Dakikada attığı gollerle sahadan 2 – 0 galip ayrılmasını bildi.
GÖKHAN TAKIMINI
10 KİŞİ BIRAKTI
Ispataspor’un bir türlü gol atamayan santraforlarından olan Gökhan Göksu, dünkü maçın 83. Dakikasında kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Yeşil – Pembeli ekip uzatmalarla birlikte 13 dakika 10 kişi oynamak zorunda kaldı.
 İLGİNÇ SONUÇ!
Öte yandan dün oynanan maçlarda grubun en ilginç sonuçlarından birisi de Ispartaspor’un geçtiğimiz hafta sahasında yenemediği Kırşehirspor’u, yine Ispartaspor’un deplasmanda mağlup ettiği Akhisarspor’un deplasmanda 1 – 0 mağlup etmesi oldu.
PUAN DURUMUNDA
5. SIRAYA DÜŞTÜ
Ispartaspor, dünkü mağlubiyetle 15 puanda kalarak grupta bir hafta önce yer aldığı 3. Sıradan 5. Sıraya düştü.
ANKARA DEMİRSPOR
GELİYOR…
Ispartaspor, önümüzdeki hafta sahasında Ankara Demirspor takımı ile karşılaşacak. Ligin ilk yarısının on birinci haftası maçları ise 6 Kasım Cumartesi günü oynanacak. Ispartaspor’un Eksişehirspor ile oynayacağı 12. Hafta maçları ise önümüzdeki Çarşamba günü yani hafta içi oynanacak.
2. LİG BEYAZ GRUPTA 10. HAFTA SONUÇLARI;
Kırklarelispor – Zonguldak Kömür: 2 – 1
Uşakspor – Pendikspor: 0 – 0
Kırşehir Belediye – Akhisarspor: 0 – 1
Ankara Demir – Tarsus İdmanyurdu: 2 – 1
Nazilli Belediye – Ispartaspor: 2 – 0
Şanlıurfaspor – Buca 1928: 2 – 1
Karacabey Beld. – 1922 Konyaspor: 4 – 1
Eskişehirspor – 24Erzincanspor: 1 – 0
Pazarspor – Kastanmonuspor Maçı Kastamonuspor’un ligden çekilmesi nedeniyle oynanmadı. 
Amedspor (BAY)

Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °