Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

T. Harp Mal. ve Gazi, Şehit, Dul ve Yet. Der. Isp. Şub. Bşk. Ali Savcı; Üye Sayısının Artmasını İstemeyen Tek Derneğiz!

T. Harp Mal. ve Gazi, Şehit, Dul ve Yet. Der. Isp. Şub. Bşk. Ali Savcı; Üye Sayısının Artmasını İstemeyen Tek Derneğiz!

ISPARTA 21.07.2023 23:54:00 0
T. Harp Mal. ve Gazi, Şehit, Dul ve Yet. Der. Isp. Şub. Bşk. Ali Savcı; Üye Sayısının Artmasını  İstemeyen Tek Derneğiz!

Türkiye Harp Malulü ve Gazi, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Isparta Şubesi Başkanı Ali Savcı, hali hazırda 133 üyesi bulunan bir dernek olduklarını belirterek; “Türkiye’de üyemizin artmasını istemediğimiz tek derneğiz. Şehit de vermeyelim, üye sayımız da artmasın” dedi. 

SAVCI; “TERÖRÜN 

KÖKÜ KAZINACAK” 

Türkiye olarak 40 yıldır terörle mücadele ettiklerini ifade eden Türkiye Harp Malulü ve Gazi, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Isparta Şubesi Başkanı Ali Savcı; “Bu süreçte 40 bine yakın şehit verdik. Binlerce asker, polis, öğretmen gibi vatandaşlarımız şehit oldular. Ama artık son yıllarda terörle yapılan etkin mücadele ile terörün kökünün kazınmasına az kaldığını görüyoruz. Bu durum bizi çok mutlu ediyor. 

“ŞEHİT DE VERMEYELİM

ÜYE SAYIMIZ DA ARTMASIN” 

Biz de, Türkiye Harp Malulü ve Gazi, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği olarak ülke genelinde özellikle asker kökenli şehitlerimizin yakınlarını ve gazilerimizi üye olarak kaydediyoruz. Isparta Şubesi olarak hali hazırda 133 üyesi bulunan bir dernek konumundayız. Normalde tüm dernekler üye sayılarının artamasını ister. Ancak, bizde durum asla böyle değil. Biz, Türkiye’de üyemizin artmasını istemediğimiz tek derneğiz. Zira, şehit de vermeyelim, üye sayımız da artmasın” dedi. 

 

 


Çarşamba 21.6 ° / 8.4 °
Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °