Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

Süleyman Dağlı Alt Yapıya Dikkat Çekti!

Süleyman Dağlı Alt Yapıya Dikkat Çekti!

SPOR 23.07.2022 12:00:00 0
Süleyman Dağlı
Alt Yapıya
Dikkat Çekti!
Ispartaspor Kongresinde konuşan ve aynı zamanda Iyaşspor Kulübü Başkanı olan Iyaş Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Dağlı, spor kulüplerinin emin adımlarla başarıya koşmasının, yere sağlam basmasının alt yapıya vereceği öneme bağlı olduğunu belirtti.
 
Ispartaspor’un olağanüstü kongresi nihayet yapıldı. Kongrede, mevcut yönetim görevini bırakırken, Kulübün yeni Başkanı Süleyman Kabalak başkanlığındaki yönetim kurumu göreve oy birliği ile seçildi. Yeni sezonun başlamasına kısa bir zaman kala, gelecek sezon 2. Lig Beyaz Grupta mücadele edecek olan Ispartaspor’un olağanüstü kongresi gerçekleştirildi.
KONGREYE YOĞUN KATILIM
Dün saat 16.00’da Atatürk Stadının yan tarafında bulunan Ispartaspor tesislerinde gerçekleştirilen kongreye; TBMM Başkanvekili ve Ak Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Ak Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, Ispartaspor’un eski ve yeni başkanları ile çok sayıda taraftar katıldı.
SÜLEYMAN DAĞLI
ALT YAPIYA
DİKKAT ÇEKTİ!
Divan Başkanlığını ASKF Başkanı Erhan Oturak’ın yaptığı kongrede ilk olarak saygı duruşunda bulunuldu ve istiklal marşı söylendi. Daha sonra kürsüye gelen TBMM Başkanvekili ve Ak Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, takımın zor günlerden bugünlere getirildiğini belirterek, bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da Ispartaspor’un başarısı için çalışacağını bildirdi. Kongrede daha sonra bir konuşma yapan Iyaşspor Kulübü Başkanı olan Iyaş Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Dağlı, spor kulüplerinin emin adımlarla başarıya koşmasının, yere sağlam basmasının alt yapıya vereceği öneme bağlı olduğunu belirtti.
“TRABZONSPOR ALT YAPIYI
BIRAKTI 34 YIL ŞAMPİYON OLAMADI”
Dağlı konuşmasında; “Ispartaspor 1967 yılında kuruldu. Ben o dönemde orta okula gidiyordum. Trabzonspor da 1967 yılında kuruldu. Ancak, Trabzonspor alt yapıya çok önem verdiği için yetiştirdiği futbolcularla ilk yıllarda başarıyı yakalayıp şampiyon oldu. Fakat, bu kulüp de daha sonra alt yapıyı bırakıp satın aldığı futbolcularla başarıyı yakalamaya çalıştı. Ama ne oldu, takım tam 34 yıl şampiyon olamadı ve daha geçen sezon şampiyon olabildi. Bu örnek de gösterdi ki, alt yapı bir takım bir kulüp için olmazsa olmazdır.
“ALT YAPI BİR KULÜP
İÇİN ÇOK ÖNEMLİDİR”
Onun için ben diyorum ki, alt yapıya çok büyük önem verelim. Ispartalı gençlerimizi, çocuklarımızı yetiştirip A takımına kazandıralım. Böylece, hem onlar memleket ruhuyla oynayıp bize başarıyı getirsinler hem de onları daha üst liglerdeki takımlara vererek kulübümüze ciddi maddi kaynak sağlayalım. Böylece memleketimizin çocuklarını da spora kazandırmış oluruz” dedi.
ALT YAPIDAN SORUMLU OLDU
NOT: Süleyman Dağlı bu konuşmayı yaptığı kongreden sonra toplanan yönetim kurulunun görev dağılımında Alt Yapıdan Sorumlu Yönetim Kurulu üyesi oldu.

Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °