Bugün, 13 Mayıs 2024 Pazartesi

Sporseverlerden Süper Kanal Sport’a Sert Tepki Var; Rezalet Yayın!

Sporseverlerden Süper Kanal Sport’a Sert Tepki Var; Rezalet Yayın!

SPOR 16.09.2023 19:42:00 0
Sporseverlerden Süper Kanal Sport’a Sert Tepki Var;  Rezalet  Yayın!

Ispartaspor’un bugün deplasmanda oynadığı maçı canlı izlemek isteyen binlerce kişi maçı naklen vereceği duyrulan Süper Kanal Sport’a 20 TL ödeyerek beklemeye konuldu. Ancak, maç esnasında yanının sürekli donması ve görüntünün gitmesi taraftarları çileden çıkardı.  

TFF 2. Lig 4. hafta maçları bugün ve yarın oynanacak. Ispartaspor ise bugün deplasmanda Sarıyer takımı ile karşı karşıya geldi. İstanbul Maltepe Hasan Polat Stadında oynanan ve saat 16.30’da başlayan maçı sporseverler Süper Kanal Sport’tan naklen izleyeceklerdi. 

PARASINI VERDİLER 

AMA MAÇI İZLEYEMEDİLER! 

Ispartaspor’un Sarıyer deplasmanındaki maçını izlemek için bugün sabah saatlerinden itibaren internetten arayış içine gören Yeşil – Pembeli taraftarlar, Ispartaspor – Sarıyer maçının Süper Kanal Sport’tan naklen yayınlanacağını öğrendi ve hemen internet üzerinden bu kanalın sitesine girerek 20 TL ödeme yaparak maçı izlemek için beklemeye konuldu. Maç saati geldi ve maç başladığında ise Sporseverlerin hevesleri kursağında kaldı. Zira, Süper Kanal Sport’ın canlı yayını sürekli olarak kesiliyor ve donuyordu. Sporseverler bu durumu maç boyunca naklen yayın ekranına yazdıkları yorumlarla ortaya koydular. 

ACİLEN NAKLEN YAYIN ALT 

YAPISINI GÜÇLENDİRMELİ 

Maç boyunca bir türlü rahat bir müsabaka izleyemeyen sporseverler bu rezaletten dolayı maçı canlı veren kanala sert tepki gösterdiler ve takımların maç naklen yayın hakkını alan bu kanalın acilen alt yapı güçlendirmesi yapması gerektiğini belirttiler. 


Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °