Bugün, 11 Mayıs 2024 Cumartesi

Sporseverler Ekran Başına Ispartaspor’un Tanıtıldığı Bein Sports ‘Futbolun Şehirleri’ Programı; Bu Akşam Ekranlarda

Sporseverler Ekran Başına Ispartaspor’un Tanıtıldığı Bein Sports ‘Futbolun Şehirleri’ Programı; Bu Akşam Ekranlarda

SPOR 26.08.2021 09:06:00 0
Sporseverler
Ekran Başına 
Ispartaspor’un Tanıtıldığı Bein Sports ‘Futbolun Şehirleri’ Programı; 
Bu Akşam
Ekranlarda
Geçtiğimiz günlerde çekimleri tamamlanan ve Bein Sports Kanalında yayınlanan ‘Futbolun Şehirleri’ programında bugün Ispartaspor tanıtılacak. 26 Ağustos Perşembe günü yani bugün Bein Sports kanalında yayınlanacak söz konusu program saat 19.00’da başlayacak.
 
Türkiye’nin birçok ilini gezerek şehirlerle bütünleşen futbol takımlarının hikayelerini ekranlara yansıtan Bein Sports, bu hafta elli yılı aşan tarihiyle dikkat çeken Isparta’nın incisi Ispartaspor’a konuk oldu. “Futbolun Şehirleri” programında hem Isparta şehrinin tarihi ve turistik bölgeleri görüntülendi, hem de ilin tek profesyonel takımı Ispartaspor ile ilgili birbirinden ilginç röportajlara imza atıldı.
PROGRAMIN ÇEKİMLERİ
ATATÜRS STADINDA YAPILDI
Uras Çanakcı’nın hazırladığı ve Nazlı Canyurt’un sunduğu programın Ispartaspor ile ilgili bölümlerinin çekimleri 17 Ağustos tarihinde Isparta Atatürk Stadında gerçekleşmişti. Çekimlerde, Kulüp Başkanı Atakan Yazgan ve Teknik Direktör Tarık Söyleyici ile yapılan röportajlar yer almıştı.
ISPARTASPOR’UN
BAŞARISI ANLATILDI
Isparta Şehrinin kültürü, futbol altyapısı, gezip görülecek yerlerin ve şehrin takımının tanıtıldığı programda, Ispartaspor’un tarihi, hedefleri ve alt yapı çalışmaları hakkında bilgiler verildi. Programda ayrıca teknik kadro ve bazı futbolcular ile yapılan söyleşiler yapıldı ve futbolun yanı sıra Isparta’nın meşhur kebabı ve Eğirdir gölünün güzellikleri görülerek yerlerinde tanıtıldı.
PRGOGRAM BUGÜN
SAAT 19.00’DA BEİN SPORST’DA
Gittiği illerde o ilin futbol takımının yanı sıra o şehrin tarihi ve kültürel değerlerini de tanıtan ‘Futbolun Şehirleri’ programının ISPARTA bölümü 26 Ağustos 2021 Perşembe günü yani bugün saat 19.00’da Bein Sports kanalında yayınlanacak.

 
 

Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °