Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

Sözün Bittiği Yerdeyiz; Başımız Sağ Olsun

Sözün Bittiği Yerdeyiz; Başımız Sağ Olsun

ISPARTA 29.02.2020 16:30:00 0
Sözün Bittiği Yerdeyiz; 
Başımız 
Sağ Olsun
Türkiye Kamu – Sen İl Temsilcisi ve Türk Eğitim – Sen Şube Başkanı Ali Balaban, İdlib’te verdiğimiz 33 Şehidimizle ilgili olarak başsağlığı ve taziye mesajı yayınladı.
 
Başkan Balaban mesajında; “İdlib’te kahraman vatan evlatlarımıza karşı girişilen alçak saldırı, yüreklerimizi dağlamıştır. Yıllardan beri ifade ettiğimiz üzere ülkemiz bir ihanet çemberi ile çepeçevre kuşatılmaktadır. Bundan bir asır önce vatanımız üzerine kurgulanmış karanlık senaryonun bugün de yürürlüğe konulmak istendiğine şahit oluyoruz. İnanıyoruz ki Türk milleti, varlığına ve devletine karşı girişilen bu saldırılara elbette gereken cevabı verecek, Türk düşmanları 100 yıl önceki mağlubiyetin daha ağırını tadacaktır.
 
Kültür coğrafyamızda bizleri kıstırarak hareket alanımızı kısıtlamak ardından da vatanımız üzerindeki hain emellerini gerçekleştirmek üzere bölgemizde konuşlanmış olan şer odakları, yerel işbirlikçilerini de kullanarak her türlü kalleşliği icra etmektedir. Bu kuşatmayı bertaraf etmek ve bölgede yaşanan insani drama son vermek adına sınır ötesinde görev yapan askerlerimize alçakça saldıran, kendi vatandaşlarına dahi katliam yapacak kadar gözünü kan bürümüş rejim ve destekçileri, en ağır insanlık suçunu işlemektedir. Her türlü terör unsurunu arkasına alarak gerek askerlerimize gerekse sivil halka karşı kalleş saldırılar düzenleyen bu güçlerin mutlak surette hak ettiği cezayı bulması gerekmektedir. Bu noktada uluslararası kuruluşlar derhal harekete geçerek bu gidişe bir dur demelidir.
 
Türk milleti, dostunu da düşmanını da unutmaz, kendisine namlu doğrultanlara, bayrağına el uzatanlara gerekli cevabı, en uygun zamanda verir. Türk Ordusu, hem sınırlarımız içinde yaşayan milyonların bekası için hem de sınırlarımız dışındaki milyonların çığlıkları üzerine akan gözyaşlarını dindirmek için bölgeye gitmiştir.
 
Yüce Rabbimizden dileğimiz, hiçbir Mehmetçiğimizin burnu dahi kanamadan bölgemizi kan gölüne çeviren, insanları evlerinden yurtlarından eden zalimler karşısında Türk askerini daima muzaffer kılması yönündedir. Türkiye Kamu-Sen bedeli ne olursa olsun bu doğrultuda Devletimizin alacağı bütün askeri ve siyasi kararların arkasında olacaktır. Milli güvenliğimizin sağlanması için üzerimize düşen her türlü sorumluluğu amasız, şartsız, koşulsuz, seve seve yerine getirmeye hazır olduğumuzu bildirir, saldırılarda şehit olan kahraman Mehmetçiklerimize Allah’tan rahmet, yaralı evlatlarımıza acil şifalar dileriz. Başımız sağ olsun” dedi.
 
 

Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °