Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

Sözde Değil Özde Şeffaf Belediye; Kapımızı Açık, İhaleler Canlı Yayında Olacak

Sözde Değil Özde Şeffaf Belediye; Kapımızı Açık, İhaleler Canlı Yayında Olacak

ISPARTA 25.03.2024 14:46:00 0
Sözde Değil Özde Şeffaf Belediye; Kapımızı Açık, İhaleler  Canlı Yayında Olacak

İyi Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural, Isparta’nın 31 Martta şeffaf belediyecilikle sözde değil özde tanışacağını belirterek “Bizi bilen bilir kapımızı kapanmaz” dedi. İhalelerin ve Belediye Meclis toplantılarının canlı yayınla yapılacağını söyledi.    

İyi Parti belediyeciliğinde Isparta’nın şeffaf belediyecilikle tanışacağını kaydeden Tural  “Benim esnaf teşkilatı idareciliğimi bilenler bilir. Biz esnafın içinden geliyoruz. Esnafın kapısı kapanmaz. O yüzden biz göreve geldiğimizde kapıyı söktürmeyiz ama kapımızı herkese açarız. 

Şeffaf makam odasıyla her ay bir mahalleye gelip makam odası kuracağız. Vatandaş orada oturduğumu görecek. Gelecek ne derdi varsa bizzat bana gelecek anlatacak. Onları not alıp çözüm için talimatımı ilgili birim müdürüne verip sorunların acil çözümünü sağlayacağım. Yine meclis toplantılarımız, ihalelerimiz belediyenin sosyal medya hesaplarından canlı verilecek.  Tabi bir de hesap vereceğiz. Her bütçe yılının sonunda ne yapmışız ne etmişiz çıkıp Isparta halkının önüne hesap vereceğiz” dedi. 

 


Çarşamba 21.6 ° / 8.4 °
Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °