Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

Sosyal devleti herkesten iyi biliyoruz

Sosyal devleti herkesten iyi biliyoruz

SİYASET 6.06.2018 08:22:00 0
Sosyal devleti herkesten iyi biliyoruz
Yalvaç ilçesini ziyaret eden İYİ Parti Milletvekili Adayı Aylin Cesur, bölgenin sorunlarını iyi bildiğini ifade ederek, “65 aylığı ve yeşil kart Sayın Demirel’in uygulamalarıdır. Bizler sosyal devletin ne olduğunu herkesten iyi biliyoruz” dedi.
 
İYİ Parti Milletvekili Adayları Aylin Cesur ve Mustafa Şimşek, önceki gün Yalvaç ilçesi ve Sücüllü Köyünde ziyaretlerde bulundular. Sücüllü’de vatandaşlara seslenen Aylin Cesur, “9. Cumhurbaşkanımız Sayın Süleyman Demirel ile dağ köylerine kadar yaptığımız ziyaretlerde hep onun yanında oldum. Bu bölgenin sorunlarını çok iyi biliyorum. Biz buruya sorunları çözmeye geldik. Danışmanlarımız bunları bir bir not alıyor. Sayın Demirel Türkiye’nin ve dünyanın her yerinden gelen kişilerin sorunlarının üstesinden gelmeye çalışmıştır. 65 aylığı yeşil kart sayın Demirel’in uygulamalarıdır. Bizler sosyal devletin ne olduğunu herkesten iyi biliyoruz. Buralara benim ilk ziyaretim değil. Bunun devamını getireceğiz” şeklinde konuştu.
Yalvaç’ın Pazar esnafını Mustafa Şimşek ve İYİ parti yönetimiyle gezerek pazarcı  esnafının sorunlarını dinleyen Dr. Aylin Cesur üreticinin ve köylünün sorunlarını not alarak bunlara genel merkeze ulaştıracağını ve genel başkanları Meral Akşener ile paylaşacağını dile getirdi.

Anahtar Kelimeler:
Çarşamba 21.6 ° / 8.4 °
Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °