Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

SON DAKİKA HABER Yeşil – Pembeliler Yarın İlk Hazırlık Maçına Çıkıyor; Ispartaspor’un Rakibi B. Kütahyaspor

SON DAKİKA HABER Yeşil – Pembeliler Yarın İlk Hazırlık Maçına Çıkıyor; Ispartaspor’un Rakibi B. Kütahyaspor

SPOR 1.08.2023 22:11:00 0
SON DAKİKA HABER  Yeşil – Pembeliler Yarın İlk Hazırlık Maçına Çıkıyor; Ispartaspor’un Rakibi  B. Kütahyaspor

Afyon’da yaptığı ikinci etap kampıyla yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Ispartaspor, hazırlık maçlarına başlıyor. Yeşil – Pembeli ekip bu doğrultuda, ilk hazırlık maçında yarın 3. Lig temsilcisi Belediye Kütahyaspor ile karşılaşacak. Afyon’da oynanacak maç saat 18.00’de başlayacak. 

27 Ağustos’ta başlayacak 2. Lig Kırmızı Grupta Isparta’yı temsil edecek olan Ispartaspor’da ikinci etap kampı sürüyor. Komşu il Afyon’da gerçekleştirilen kamp çerçevesinde Yeşil – Pembeli ekip 3 hazırlık maçı yapmayı planlıyor.

İLK HAZIRLIK MAÇI

BELEDİYE KÜTAHYASPOR İLE

Ispartaspor için ligin provası niteliğinde olacak müsabakalarda Yeşil – Pembeli ekibin nasıl bir performans ortaya koyacağı ise merakla bekleniyor. Bu doğrultuda, Ispartaspor, ilk hazırlık maçını yarın yapacak. Yeşil – Pembeli ekip, 3. Lig 3. Grupta yer alan Belediye Kütahyaspor ile karşılaşacak. Afyon’da kamp yapılan otelin sahasında oynanacak maç saat 18.00’de başlayacak.

TEKNİK PATRON KARACA

FUTBOLCULARINI DENEYECEK

Teknik Direktör Hakan Karaca, Kütahya temsilcisi karşısında ideal 11’ini sahaya sürmesi bekleniyor. Teknik Patron Karaca, oyuncu değiştirme sınır olmayan hazırlık maçında futbolcuların tamamını denemesi bekleniyor. 2 Ağustos Çarşamba günü yani yarın oynanacak karşılaşma saat 18:00’da başlayacak.

ÜÇ HAZIRLIK MAÇI YAPACAK 

Bilindiği gibi; Bu sezon 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele edecek olan Ispartaspor’da Teknik Direktör Hakan Karaca, geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada Afyon kampında 3 hazırlık maçı yapmayı planladıklarını açıklamıştı. 

 


Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °