Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

SON DAKİKA FLAŞ HABER Y. Bademli İlçesinde Belediye Başkanının Öğrenciyi Darp İddiası; İlçeyi Karıştırdı!

SON DAKİKA FLAŞ HABER Y. Bademli İlçesinde Belediye Başkanının Öğrenciyi Darp İddiası; İlçeyi Karıştırdı!

İLÇE HABERLERİ 22.01.2024 22:22:00 0
SON DAKİKA FLAŞ HABER  Y. Bademli İlçesinde Belediye Başkanının Öğrenciyi Darp İddiası;  İlçeyi Karıştırdı!

Y. Bademli ilçemizde bir öğrenci belediyeye başkanlığına yurttan ayrılacağı için senet istemeye gittiğinde Belediye Başkanı tarafından darp edildiği iddiası ilçeyi karıştırdı. Y. Bademli CHP Belediye Başkan Adayı Selami Öztaş, konunun yargıya intikal ettiğini ve olayın peşini bırakmayacaklarını bildirdi. 

 Isparta’nın en uzak ilçesi olan Y. Bademli ilçesi bugün ilginç bir darp iddiasıyla karşı karşıya kaldı. 

BELEDİYE BAŞKANI ÖĞRENCİYİ DART

ETTİ İDDASI İLÇEYİ KARIŞTIRDI

Olay sonrası konu ile ilgili olarak Y. Bademli CHP Belediye Başkan Adayı Selami Öztaş ve diğer partililer Belediye önünde basın açıklaması yaptılar. 

ÖZTAŞ; “BELEDİYE BAŞKANI 

ÖĞRENCİYİ DARP ETTİ”

Basın açıklamasında konuşan Y. Bademli CHP Belediye Başkan Adayı Selami Öztaş; “Y. Bademli ilçemizde bir öğrenci belediyeye başkanlığına yurttan ayrılacağı için senet istemeye varıyor. Senedi istedi diye öğrenci Belediye Başkanı ve çalışanları tarafından darp ediliyor. Hatta darp edilen öğrenci ile birlikte belediyeye gelen diğer 5 öğrenciyi de ite kaka dışarıya çıkarıyorlar. 

Aynı zamanda Toplum Yararına Program (TYP) kapsamında İŞKUR'dan çalışan Emre Baseri’ne de Belediye Başkanı önce vuruyor sonra çalışanları da vuruyor. 

“ALEL ACELE BASIN AÇIKLAMASI

YAPMAK ZORUNDA KALDI” 

Olaydan haberimiz olur olmaz hemen Belediye’ye gittik. Öğrenciler Belediye Başkanı ve çalışanlarından şikayetçi oldular. Belediye Başkanı Mehmet Özata olayın ardından hemen öğrenciyi darp etmediğine dair açıklama yapmak zorunda kaldı. Biz de bunun üzerine CHP örgütü olarak ilçede bir basın açıklaması yaptık” dedi. 

OLAYIN PEŞİNİ 

BIRAKMAYACAĞIZ”

Y. Bademli CHP Belediye Başkan Adayı Selami Öztaş, konunun yargıya intikal ettiğini ve olayın peşini bırakmayacaklarını açıkladı. 

İŞTE Y. BADEMLİ CHP BELEDİYE BAŞKAN ADAYI

SELAMİ ÖZTAŞ’IN YAPTIĞI BASIN AÇIKLAMASI: 

İŞTE BELEDİYE BAŞKANININ YAPTIĞI O AÇIKLAMA; 

 


Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °