Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

SON DAKİKA FLAŞ HABER Ş. Karaağaç Ak Parti Belediye Başkan Adayı Belli Oldu; Yılların Müdürüydü

SON DAKİKA FLAŞ HABER Ş. Karaağaç Ak Parti Belediye Başkan Adayı Belli Oldu; Yılların Müdürüydü

İLÇE HABERLERİ 15.02.2024 17:35:00 0
SON DAKİKA FLAŞ HABER  Ş. Karaağaç Ak Parti Belediye Başkan Adayı Belli Oldu;  Yılların  Müdürüydü

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde Ak Parti Genel Merkezi tarafından Şarkikaraağaç Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen mevcut Belediye Başkanı İsa Çarkacı’nın adaylıktan çekilmesinin üzerine yıllarca Isparta eğitiminde çeşitli okullarda ve Halk Eğitim Merkezinde Müdürlük yaptıktan sonra yaş haddinden emekli olan Niyazi Karadem’in aday olarak gösterildiği öğrenildi. 

Bilindiği gibi, Şarkikaraağaç Belediye Başkanı İsa Çarkacı, belediye meclis üyesi aday listesi nedeniyle anlaşmazlık çıkması üzerine adaylıktan çekildiğini açıklamıştı. Ak Parti İl başkanının nezaretinde ilçe başkanı, kadın kolları ve gençlik kolları başkanlarının ve belediye başkan adayı İsa Çarkacı’nın katılım ve istişaresiyle hazırlanan belediye meclis üyesi ve il genel meclis üyeleri aday listesine; önce onay veren İsa Çarkacı; bir gün sonra ise listedeki 2 adayı ilçedeki seçmenlerin istemediğini belirterek, listeden çıkarılmasını istedi. Daha önce anlaşmaya varıldıktan sonra imzalanan listenin değişmeyeceğinin ve geçerli olduğunun belirtilmesi üzerine Başkan Çarkacı da adaylıktan çekildiği açıkladı. Ayrıca Çarkacı’nın ilçe halkından yoğun telefonlar aldığını fakat aday olmayacağını kesin karar verdiği halde kamuoyunun baskısıyla başka bir partiden aday olabileceğinin sinyallerini verdi.

AK PARTİ’NİN Ş. KARAAĞAÇ’TAKİ YENİ 

ADAYI NİYAZİ KARADEM OLDU 

Çarkacı’nın adaylıktan çekilmesinin üzerine ise parti ilçede yeni bir aday gösterdi. Buna göre; Yıllarca Isparta eğitiminde çeşitli okullarda ve Halk Eğitim Merkezinde Müdürlük yaptıktan sonra yaş haddinden emekli olan Niyazi Karadem’in aday olarak gösterildiği öğrenildi. 

MUHTAR ADAYI, İL GENEL 

MECLİSİ ÜYELİĞİ ADAYI DERKEN…

Ş. Karaağaç Gündem, söz konusu haberle ilgili olarak ilginç paylaşımlarda bulunarak; “Yılların Müdürü Niyazi Karadem Fele Köyüne Muhtar Adayı Olmak isterken, İl Genel Meclis Üyesi 1. Sıra adayı oldu. Yerini beğenmedi Şarkikaraağaç’a Belediye Başkan Adayı Olarak atandı. Ne Ballı adammış Noel Baba gibi bacadan indi geldi” ifadeleri kullanıldı. 


Çarşamba 21.6 ° / 8.4 °
Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °