Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

SON DAKİKA FLAŞ HABER Ispartasporlu Yöneticilerden Eski Teknik Direktöre Çağrı; Hakan Şimşek’den Anlayış Bekliyoruz

SON DAKİKA FLAŞ HABER Ispartasporlu Yöneticilerden Eski Teknik Direktöre Çağrı; Hakan Şimşek’den Anlayış Bekliyoruz

SPOR 18.03.2023 16:59:00 0
SON DAKİKA  FLAŞ HABER  Ispartasporlu Yöneticilerden Eski Teknik Direktöre Çağrı;  Hakan Şimşek’den  Anlayış Bekliyoruz

Ispartaspor Başkan Yardımcısı Gültekin Özdemir, geçtiğimiz yıl takımı çalıştıran ve Urfa maçından sonra görevine son verilmesinin ardından alacakları için Federasyona başvurup kulübe ‘transfer yasağı’ getirten eski Teknik Direktör Hakan Şimşek’ten anlayış beklediklerini belirterek, “Hakan Şimşek’in davasından vazgeçmesini rica ediyorum” dedi. 

Ispartaspor yöneticileri bugün yaptıkları basın toplantısında eski Teknik Direktör Hakan Şimşek’e çağrıda bulundular. 

ÖZDEMİR; “HAKAN ŞİMŞEK’E 

TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Bugün saat 13.30’da Kulüp binasında düzenlenen toplantıya; Başkan Yardımcısı Gültekin Özdemir, As Başkan Nuri Top ve Basın sözcüsü Serkan Başpınar katıldı. Yöneticiler, hem kulüple ilgili açıklamalarda bulundular hem de basın mensuplarının gündemle ilgili sorularını cevapladılar. Kulüp Başkan Yardımcısı Gültekin Özdemir toplantıda özetle şunları söyledi; “Eski hocamız Hakan Şimşek’in basın açıklamasından sonra toplantı yapma gereği duyduk. Şimşek’e yönetim kurulumuz için söylediği övgü dolu sözlerden dolayı teşekkür ediyorum. 

“HAKAN ŞİMŞEK ‘EĞER BAŞARISIZ OLURSAM 

CEKETİMİ GİYER GİDERİM’ DEMİŞTİ” 

Ancak sosyal medyada alacağı varmışta sanki ödenmiyormuş gibi ifadeler yer alıyor. İşte hocamızın imzaladığı sözleşme burada. Ve kendisine, o gün işler kötü giderse ne olacak hocam diye sorduğumda, cevabı ‘Ben bu takıma zarar vermem başarısız olursak ceketimi giyer giderim’ dedi. 

“HAKAN HOCAMIZ 

GELSİN HELALLEŞELİM” 

Ispartaspor Kulübünün bütçesi 30 milyon lira. Bunun 25’ni ödemiş. Kulüpten istenen 300 bin TL’yi de öder, ancak hak etmediği parayı almaması lazım. Davasından vazgeçmesini rica ediyorum, gelsin, helalleşelim. Ortada bir başarısızlık vardı, yollar bu yüzden ayrıldı” dedi.

“VERİLEN SÖZLER 

YERİNE GETİRİLSİN”

Ispartaspora sezon başı verilen sözlerin yerine getirilmesini istediklerini kaydeden Özdemir, siyasilere ve Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e verdiği katkılardan dolayı da teşekkür etti. 

NURİ TOP; “KULÜBÜMÜZE

DESTEK BEKLİYORUZ”

As Başkan Nuri Top ise kulüp olarak okul takımlarına her türlü yardımı yaptıklarını belirterek; “Gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak dursunlar diye bu yardımlarımız sürecek ayrıca Isparta’da 220 tane mermerci var 1’er adet bayrak yaptırabilirler. Esnaflarımızın ve taraftarlarımızın desteğini bekliyoruz” dedi. 

BAŞPINAR; “HEDEFİMİZ

ÜST LİGLERE ÇIKMAKTIR” 

Basın Sözcüsü Serkan Başpınar ise ülke olarak çok zor süreçten geçtiklerini ifade ederek sezona yeniden başlandığını ve play-off oynamak istediklerini söyledi. Başpınar konuşmasında; “Ispartaspor, Isparta’nın en büyük sivil toplum kuruluşudur. Milletvekili aday adaylarımızı kulübümüze ziyarete bekliyoruz. Maddi destek istiyoruz. Hedefimiz üst liglerdir. 

“HAKAN HOCA UMARIM

BU YANLIŞTAN DÖNER”

Maddi anlamda sadece Belediye Başkanımız Şükrü Başdeğirmen’in desteği yetmeyecektir. Bu işin bir de mutfağı var. Bizler bu kulübü borç batağında bırakmak istemiyoruz” dedi. Hakan Şimşek’i sevdiklerini belirten Başpınar; “Ben başarısızlıkta durmam, çekilirim dedi. Ortada bir başarısızlık vardı gittiler. Umarım yanlıştan döner” dedi. Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e teşekkür eden Başpınar tüm Isparta’yı Ispartaspora sahip çıkmaya davet etti.

Haber: Sedat CİCAN


Çarşamba 21.6 ° / 8.4 °
Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °