Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

SON DAKİKA FLAŞ HABER Fuchs Sports'un Sözleşmesi Feshedildi! Ispartaspor Şimdi Ne Yapacak?

SON DAKİKA FLAŞ HABER Fuchs Sports'un Sözleşmesi Feshedildi! Ispartaspor Şimdi Ne Yapacak?

SPOR 30.03.2023 09:59:00 0
SON DAKİKA FLAŞ HABER Fuchs Sports

Futbolseverlerin merakla yanıt aradığı 'Fuchs Sports'un sözleşmesi mi fesih edildi?' sorusu yanıt buldu. TFF'nin, 2.Lig ve 3.Lig'in yayın hakkı için sözleşme imzaladığı Fuchs Sports ile yaptığı anlaşmayı tek taraflı feshettiği açıklandı. Bu nedenle Ispartaspor’un da bundan sonra maçlarını geçtiğimiz sezon olduğu gibi Youtube kanalından yayınlaması bekleniyor. 

Türkiye Futbol Federasyonu'nun, 2.Lig ve 3.Lig'in yayın hakkı için sezon başında sözleşme imzaladığı Fuchs Sports ile yaptığı anlaşmayı tek taraflı feshettiği açıklandı.

FUCHS SPORTS DÜNKÜ

MAÇLARI YAYINLAMADI! 

Fuchs Sports, TFF 2. Lig'de 29'uncu hafta maçlarını yayınlayacağını açıklamış, sonrasında da teknik bakımı gerekçe göstererek maç yayını olmayacağını duyurmuştu. TFF'nin kulüplere ödeme yapmaması nedeniyle Fuchs Sports'un sözleşmesini tek taraflı feshettiği belirtilirken, bazı kaynaklar da TFF'nin söz konusu yayıncı kuruluşa ödeme için ek süre tanıdığını bildirdi.

Konuyla ilgili Fuchs Sports beklenen açıklamayı yaptı.

PARA ÖDEYİP ABONE OLANLAR TEPKİLİ 

Öte yandan; bir süre naklen yayınları ücretsiz sürdürdükten sonra geçtiğimiz ay ‘Paralı’ duruma getiren Fuchs Sports’a Abonelik ödemesi yapan kullanıcılar yaşanılan belirsizlikten dolayı duydukları rahatsızlığı sosyal medya hesaplarından dile getirdi.

ISPARTASPOR, KENDİ

YOUTUBE TV’SİNE DÖNÜYOR…

Tüm bu gelişmeler ışığında Ispartaspor Kulübü’nün de geçtiğimiz sezon olduğu gibi oynayacağı maçları kendi YouTube kanalından yayınlaması bekleniyor. 


Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °