Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

SON DAKİKA FLAŞ HABER Emekli Zammı ve Memur Zammı YÜZDE 30 OLDU!

SON DAKİKA FLAŞ HABER Emekli Zammı ve Memur Zammı YÜZDE 30 OLDU!

ISPARTA 4.01.2023 13:59:00 0
SON DAKİKA FLAŞ HABER  Emekli Zammı ve Memur Zammı  YÜZDE 30 OLDU!

Emekli ve memur maaş zammı revize edildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, emekli ve memur maaş zam oranını yüzde 25 olarak açıklamıştı. Erdoğan, bugün Ak Parti Grup Toplantısı'nda emekli ve memur maaş zam oranını güncellediklerini belirtti. Erdoğan, yeni emekli ve memur maaş zam oranını yüzde 30 olarak duyurdu. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, grup toplantısında yaptığı konuşmada, en düşük emekli maaşının da 4 bin 375 TL'den 5 bin 500 TL'ye çıkarıldığını söyledi. Böylece en düşük emekli maaşına yapılan zam oranı yüzde 58 oldu. İşte emekli ve memur maaşı zammı ile ilgili son dakika haberinin detayları... 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan memur ve emekli zammı için yeni oranları açıkladı. Başkan Erdoğan yeni oranın yüzde 30'a kadar çıkarılacağını açıkladı. En düşük emekli maaşı tutarı da yüzde 57 aşan oranda artarak 5.500 TL oldu.

DİYANET – SEN HEYETİ ANKARA’DA 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geçtiğimiz gün memur ve memur emeklilerine % 25 oranında zam yapılacağını açıklamasının ardından girişimlere başlayan Diyanet – Sen Isparta Şubesi Başkanı Mevlüt Tosun, dün gece Şube Başkan Yardımcıları Ahmet Kütük ve Mustafa Çelik ile birlikte Ankara’ya gitti ve bu konudaki sıkıntılarını Memur – Sen Genel Başkanı Ali Yalçın’a iletti. Bu konuda Cumhurbaşkanı ile görüşen Yalçın’ın görüşmesi neticesinde söz konusu zam oranı % 30’a çıkarıldı. 

 


Anahtar Kelimeler: DAKİKA HABER Emekli Zammı Memur Zammı YÜZDE !
Cuma 26.6 ° / 13.2 °
Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °
Pazar 25 ° / 14.1 °