Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

SON DAKİKA FLAŞ HABER Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen Açıkladı; Popülist Yaklaşımlarla İşimiz Yok

SON DAKİKA FLAŞ HABER Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen Açıkladı; Popülist Yaklaşımlarla İşimiz Yok

ISPARTA 5.02.2024 15:33:00 0
SON DAKİKA  FLAŞ HABER  Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen Açıkladı;  Popülist Yaklaşımlarla İşimiz Yok

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, her gittiği yerde kentsel dönüşüm ve sağlam şehircilik talepleriyle karşılaştığını belirterek; “Biz de şehrimizi dirençli şehirler statüsüne ulaştırmak için yoğun bir çalışma ortamına gireceğiz. Biz, popülist yaklaşmıyoruz, açıkça söylüyoruz” dedi. 

Belediye Meclisi’nin Şubat ayı olağan toplantıları bugün yapılan toplantı ile başladı. Belediye Meclis salonunda saat 14.00’te Belediye Başkanı ve Meclis Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda gündemdeki maddeler ilgili komisyonlara havale edildi. 

BAŞKAN BAŞDEĞİRMEN; “BİZ POPÜLİST YAKLAŞIMDA 

BULUNMUYORUZ. AÇIKÇA SÖYLÜYORUZ”

Toplantı öncesi Meclis üyelerinin Belediye İşhanının yıkılacağı konusunda kamuoyunda bir takım söylentilerin olduğu yönündeki soruyu yanıtlayan Belediye Başkanı Başdeğirmen, şunları söyledi; “Bizim amacımız şehrimize yani Isparta’ya en iyi hizmeti yapmaktır. Bizim amacımız şehrimizi güzelleştirmektir. Bunun için çalışıyoruz. Söylediğiniz konu yeni bir şey değil. Biz, bunları daha önce de söyledik ve söylemeye devam ediyoruz. Çünkü, biz popülist yaklaşımda bulunmuyoruz. Açıkça söylüyoruz. 

“ORALARIN YIKILDIĞINI VE 

ISPARTA’YA KAZANDIRILACAK 

MUHTEŞEM MEYDANI BİR DÜŞÜNÜN” 

Isparta Oteli tamamen belediyemize ait bir yer yıkılması Isparta için çok iyi olacaktır. Kültür Sitesinin % 70’i Belediyenin % 30’u vatandaşların. Belediye İşhanının % 30’u Belediye’nin, % 70’i vatandaşların. Kültür Sineması Belediyenin. Buraların yıkıldığını bir düşünün. Ortaya çıkacak meydan alanını düşünün. Buraların yıkılarak şehre muhteşem bir meydan kazandırmak çok güzel olmaz mı? Bir de o meydanın altına çok güzel bir katlı otopark yaparız daha da güzel olur. Bana göre bu proje Isparta’yı mükemmel bir meydan sahibi yapar. Muhteşem bir proje olur. Biz popülist siyaset yapmıyoruz, bunu söylüyoruz” dedi. 


Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °