Bugün, 16 Mayıs 2024 Perşembe

Son 12 Maçtır Futbol Adına Bir Şey Ortaya Koyamayan; Ispartaspor Tatilde!

Son 12 Maçtır Futbol Adına Bir Şey Ortaya Koyamayan; Ispartaspor Tatilde!

ISPARTA 29.04.2024 11:25:00 0
Son 12 Maçtır Futbol Adına Bir Şey Ortaya Koyamayan;  Ispartaspor Tatilde!

Ligde kalmayı garantilediği andan itibaren kendini tamamen bırakan Ispartaspor, dün deplasmanda Kastamonuspor ile karşı karşıya geldi. Yeşil – Pembeli taraftarlar takımın sahadan mutlak mağlubiyetle ayrılacağını bildiklerini belirterek; “Bari, fark yemeseydiniz iyi olacaktı. Bu futbolla Iğdırspor maçında da mağlup olacaksınız ama hiç olmazsa bir gol atın” dediler. 

Ispartaspor, ligin sondan ikinci maçında dün deplasmanda Kastamonuspor ile karşı karşıya geldi. Ligde hiçbir hedefi kalmayan Yeşil – Pembeli ekip, önceki haftalarda olduğu gibi dünkü maçta da ‘Öylesine’ mücadele verdi ve sahadan 3 – 0 gibi farklı bir skorla mağlup olarak ayrıldı. 

İKİ DAKİKADA İKİ GOL YEDİ! 

Maçın 42 ve 44. Dakikalarında üst üstü kalesinde gördüğü gollerle bir anda 2 – 0 mağlup duruma düşen Yeşil – Pembeli ekip, soyunma odasına da bu yenilgiyle gitti. İkinci yarıda her iki takım da vasat futbol oynadı ve maçın uzatma dakikalarında 90+2. Dakikada kalesinde bir gol daha gören Ispartaspor, sahadan 3 – 0 mağlup ayrılan ve haftayı puansız kapatan taraf oldu.

“HİÇ OLMAZSA BİR GOL ATIN!”

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta 37. Hafta ve ligin son haftasında Ispartaspor, kendi sahasında grup üçüncüsü Iğdır FK takımıyla karşılaşacak. Bu maçtan da galibiyet umutlarının olmadığını ifade eden Yeşil – Pembeli Taraftarlar; “Takımımız ligde kalmayı garantilediği haftadan itibaren futbol oynamıyor. 12 haftadır süren bu durumun Iğdırspor maçında da devam edeceğini ve takımımızın yüzde 99 sahadan mağlubiyetle yarılacağını biliyoruz. Ancak, hiç olmazsa rakibe bir gol atma başarısı gösterin de ligi gollü bitirelim” dediler. 


Perşembe 21.2 ° / 10 °
Cuma 26.6 ° / 13.2 °
Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °