Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

Son Vuruşlarda Sıkıntı Yaşadık Yeşil – Pembeli Taraftarlardan İki Önemli Tespit; Kaleci ve Forvete Dikkat!

Son Vuruşlarda Sıkıntı Yaşadık Yeşil – Pembeli Taraftarlardan İki Önemli Tespit; Kaleci ve Forvete Dikkat!

SPOR 2.09.2022 11:47:00 0
Son Vuruşlarda
Sıkıntı Yaşadık
Yeşil – Pembeli Taraftarlardan İki Önemli Tespit; 
Kaleci ve
Forvete 
Dikkat!
Ispartasporlu Taraftarlar, takımın Amedspor karşısında kazanmayı çok istediğini ancak son vuruşlarda sıkıntı yaşadığını belirterek; “Forvette son vuruşu yapacak futbolcu yoktu. Kalecimiz ise büyük hatalar yaptı. Teknik Heyetin bu iki konuya dikkat etmesi gerekmektedir” dediler.
 
Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Beyaz Grupta 2022 – 2023 Futbol Sezonu geçtiğimiz hafta oynanan maçlarla başladı. Geçen yıl olduğu gibi bu sezon da 2. Lig Beyaz grup ekiplerinden Ispartaspor, sezonun ilk maçında sahasında karşılaştığı Amedspor ile 1-1 berabere kalarak sezona bir puanla başladı.
“TAKIMIMIZA GÜVENİYORUZ
ANCAK EKSİKLERİMİZ VAR”
Sezonun ilk maçında futbolcuların biraz stresli ve gergin olduklarının görüldüğünü ifade eden Yeşil – Pembeli taraftarlar; “Sezona diğer takımlardan biraz geç başladık ve başı maçları zor olur. Biz bunun bilincindeyiz. Buna rağmen yönetimimiz büyük paralar harcayarak kariyerli futbolcuları takıma kazandırdı. Buraya kadar her şey normal.
“TAKIMDA KONDİSYON EKSİKLİĞİ DEVAM
EDİYOR, BAZI FUTBOLCULAR HALEN KİLOLU”
Ancak, Amedspor maçında futbolcuların kondisyonlarının daha yerine gelmemiş olduğunu ve kondisyon eksikliği yaşadıklarını gördük. Takım birçok pozisyonda ağır kaldı. Hatta, bazı futbolcuların sezon öncesi kilolarının atamadıklarını ve sahada koşmakta zorlandıklarını gördük. Dolasıyla takımın bir an önce toparlanması lazım. Zira, artık sezon başladı ve bu yapılan maçlar bir hazırlık maçı değil, lig maçı. Dolayısıyla, alınan her beraberlik veya mağlubiyet bize eksi puan olarak yansıyacağından bir anda kendimizi puan durumunun dibinde bulabiliriz.
“SON VURUŞU YAPACAK OYUNCU YOK,
KALECİ KENDİNİ BİR AN ÖNCE DÜZELTMELİ”
Amedspor maçında takımda görülen en büyük iki eksiklik ise, üç sezondur Ispartaspor’da devam eden ve bir türlü giderilemeyen ‘Santrafor’ sıkıntısı. Zira, takıma üç yıldır sadece işi gol atmak olan, ceza sahası içinde topla buluştuğu an mutlak surette topu ağlara gönderebilecek bir santrafor alınamadı. Gerçi Fethiyespor’dan Santrafor Serhan Yılmaz alındı. Ancak, o da Karamanspor ile yapılan hazırlık maçında sakatlandığı için Amedspor lig maçında oynayamadı ve gol atma becerisini henüz resmi maçta göremedik. Geçen yıllarda olduğu gibi, Amedspor maçında da son vuruşlarda sıkıntı yaşadık. Diğer büyük sorun ise, Fatih Karagümrük’ten aldığımız Kaleci Yavuz Aygün’ün maçta yaptığı hatalar. Aygün Amedspor maçında 3 tane bariz hata yaptı. Allah’tan rakip takım oyuncuları beceriksizliklerinden topu ağlara gönderemediler. Bu da bizim için çok iyi oldu. Yoksa, Amedspor maçı 3 – 1 kazanıp gidecekti. Kaleci Yavuz kendini bir an önce düzeltmezse önümüzdeki maçlarda büyük sıkıntılar yaşarız. Daha da olmazsa kaleyi 2. Kalecimiz Furkan Bekleviç de koruyabilir. İnşaallah geçen yıl Kalecimiz olan ve Süper Lig düzeyindeki Alp Arda’yı arar hale gelmeyiz.
“TAKIMIMIZ HER TÜRLÜ ZORLUĞU
YENECEK GÜÇTEDİR”
Evet biz takımımıza güveniyoruz. İyi bir takımız ve Amedspor maçında yaşanan olumsuzlukların da kısa zamanda düzeltileceğine inanıyoruz. Bu takım her zorluğun üstesinden gelebilecek bir takım.
“AMEDSPOR MAÇINDAKİ HATALAR
TEKRARLANMAMALIDIR”
Sonuç olarak; Amedspor maçından ders çıkarılmalı ve o maçta yapılan hatalar tekrarlanmamalıdır. İnşallah 1-2 hafta sonra takım oturur ve işler rayına girer. Başarılı sonuçlar da ardı ardına gelir.”

Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °