Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

SON DAKİKA: HABER Yusuf Şimşek Yeni Takımıyla Sözleşme İmzaladı; Resmen Ispartaspor’da

SON DAKİKA: HABER Yusuf Şimşek Yeni Takımıyla Sözleşme İmzaladı; Resmen Ispartaspor’da

SPOR 25.07.2022 12:57:00 0
SON DAKİKA:
HABER
Yusuf Şimşek Yeni Takımıyla Sözleşme İmzaladı; 
Resmen Ispartaspor’da
Ispartapor Yönetimi, yeni sezon için göreve getirdiği Teknik direktör Yusuf Şimşek törenle resmi sözleşmeye imza attı. Böylece, Yeşil – Pembeli ekipte Yusuf Şimşek dönemi resmen başlamış oldu.
 
Gelecek sezon 2. Lig Beyaz Grupta mücadele edecek olan Ispartaspor, Teknik Direktör Yusuf Şimşek ile sezon sonuna kadar anlaşmaya vardı. İmza töreni bugün yapıldı.
KABALAK; “CAMİAMIZA
HAYIRLI UĞURLU OLSUN”
Konu ile ilgili olarak bugün saat 14.00’te Stadyum girişindeki Ispartaspor Müzesi salonunda bir imza töreni gerçekleştirildi. Törene; Ispartaspor Kulübü Başkanı Süleyman Kabalak ve yönetim kurulu tam kadro katıldı.
Törende bir konuşma yapan Ispartaspor Başkanı Süleyman Kabalak; “Bilindiği gibi kongremizi Cuma günü yaptık ve hemen çalışmalara başladık. Bu doğrultuda ilk olarak Teknik Direktör ve Teknik Heyetimizi belirledik. Buna göre, Teknik Direktör olarak Yusuf Şimşek Hocamızı göreve getirdik. Takımımızı en iyi şerlere getireceğiz. Ben, Yusuf Hocamıza Isparta’ya hoşgeldiniz diyor ve görevinde başarılar diliyorum” dedi.
ŞİMŞEK; “GÖREVİMİN ZOR
OLDUĞUNUN FARKINDAYIM”
Teknik Direktör Yusuf Şimşek de imza töreninde yaptığı konuşmada, kendisini bu göreve layık gören başta Başkan Süleyman Kabalak olmak üzere tüm yönetime teşekkür ederek; “Zor bir göreve geldiğimin farkındayım. Liglerin başlamasına bir ay kaldı. Kısa zamanda transferimizi de tamamlayarak yeni sezona başlayacağız ve ardından lige gireceğiz.
“HEDEFİMİZİ ŞAMPİYONLUK
OLARAK BELİRLEDİK”
İnşaallah, Teknik heyetimizle, futbolcularımızla, yönetimimizle, taraftarlarımızla birlik ve beraberlik içinde olarak takımımızı şampiyonluğa taşıyacağız. Zira, ben Isparta’ya geldiğimde yönetimimizle yaptığım konuşmada hedef olarak şampiyonluğu belirledik. Dolayısıyla, bu hedef çerçevesinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Evet, bu iş kolay değil. Bilakis çok zor bir süreç. Ancak, birlik ve beraberlik içinde başaracağımıza inanıyorum.
“ISPARTA BANA YABANCI
DEĞİL, EŞİM YALVAÇLI”
Ben bu bölgenin insanıyım. Daha da ötesi, Isparta bana yabancı bir şehir de değil. Zira, eşim Yalvaçlı. Dolayısıyla, eşimin ve eşimin ailesinin de mutlu olması için, onların yüzünü kara çıkarmamak için daha fazla çalışacağım. İyi bir lig bizi bekliyor diye düşünüyorum” dedi.
“ZAMANIMIZ ÇOK AZ, ÇABUK HAREKET
ETMEK VE HATA YAPMAMAK ZORUNDAYIZ”
Teknik Direktör Şimşek, transferler konusundaki bir soruya ise şöyle cevap verdi; “Evet, önümüzde çok az bir süre var. Bir ay sonra ligler başlayacak. Tabiki biz de bugünden itibaren transfer çalışmalarına başlayacağız ve ekibimizi kuracağız. Çabuk hareket etmek ve bunu yaparken hata yapmamak zorundayız. Alt ve üst liglerden alacağımız futbolcularımız var. En kısa zamanda transferi tamamlayıp yeni sezon çalışmalarına start vereceğiz” dedi.
STADYUMDAKİ
TARAFTARLARI
SELAMLADILAR
Ispartaspor Yöneticileri ve Teknik Direktör Yusuf Işık, imza töreninden sonra Atatürk Stadyumuna geçerek burada kendilerini bekleyen Yeşil – Pembeli taraftarları selamladılar.

Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °