Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

SON DAKİKA HABER TOÇ BİR – SEN Isparta Şubesi’nin Acı Kaybı; Orman Memuru Hüseyin Türk Koronavirüse Yenik Düştü

SON DAKİKA HABER TOÇ BİR – SEN Isparta Şubesi’nin Acı Kaybı; Orman Memuru Hüseyin Türk Koronavirüse Yenik Düştü

ISPARTA 11.12.2020 08:53:00 0
SON DAKİKA
HABER 
TOÇ BİR – SEN Isparta Şubesi’nin Acı Kaybı; 
Orman Memuru 
Hüseyin Türk
Koronavirüse
Yenik Düştü
Sütçüler Orman İşletmesinde görevli Orman Muhafaza Memuru, TOÇ BİR – SEN Isparta Şubesi Üyesi ve Sütçüler Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Ali Türk’ün kardeşi Hüseyin Türk, yakalandığı Covid – 19 pandemisi nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Türk, bugün Müezzinler Köyünde toprağa verilecek.
 
ORMANLARIN YILMAZ
BEKÇİSİ HAYATINI KAYBETTİ
Kısa adı TOÇ BİR – SEN olan Tarım – Orman Çalışanları Birliği Sendikası’nın acı günü. Sendika Üyesi olan ve gerek görev yaptığı Sütçüler Orman İşletme Şefliğinde gerekse Sütçüler’de çok sevilen bir kişi olan Ormanların yılmaz koruyucusu Orman Muhafaza Memuru Hüseyin Türk, dünyanın üzerine adeta bir kabus gibi çöken Koronavirüs’e yakalanarak vefat etti. Türk’ün vefatı büyük üzüntü yarattı.
BAŞKAN URANLI’DAN
BAŞSAĞLIĞI MESAJI
Hüseyin Türk’ün çalışkan, güler yüzlü ve azimli bir kişi olduğunu ifade eden TOÇ BİR – SEN Isparta Şubesi Başkanı Kuddusi Uranlı, Türk’ün ölümü ile ilgili bir başsağlığı mesajı yayınladı. Başkan Uranlı mesajında; “Değerli kardeşim, dava ve yol arkadaşım Sütçüler Orman İşletme Şefliği personeli Sendikamız üyesi Hüseyin Türk, Covid – 19 pandemisi nedeniyle bir süredir tedavi gördüğü hastanede Rahmeti Rahmana kavuşmuştur. Vefatı bizleri derinden üzmüştür. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah Rabb'im rahmeti ile muamele eylesin inşallah ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum” dedi.
MÜEZZİNLER KÖYÜNDE SON
YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK
Öte yandan, vefat eden Hüseyin Türk, bugün Cuma namazının ardından Sütçüler İlçesine bağlı Müezzinler Köyünde son yolculuğuna uğurlanacak. 
 

Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °