Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

SON DAKİKA HABER TMSF, Kayyum Atanan Şirketler Listesini Güncelledi; Isparta’da Bir Şirket Kayyum’da

SON DAKİKA HABER TMSF, Kayyum Atanan Şirketler Listesini Güncelledi; Isparta’da Bir Şirket Kayyum’da

ISPARTA 17.10.2022 15:29:00 0
SON DAKİKA
HABER 
TMSF, Kayyum Atanan Şirketler Listesini Güncelledi; 
Isparta’da 
Bir Şirket
Kayyum’da
Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu’nun (TMSF) güncellediği ‘Tam Kayyım Olunan Şirketler’ listesinde halihazırda kayyım ile yönetilen şirketlere de yer verildi. Söz konusu listede Isparta’dan bir şirket yer alıyor. O da Yalvaç ilçesinde faaliyet gösteriyor.
 
TMSF, LİSTEYİ GÜNCELEDİ
Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) her iki yılda bir Kayyum Atanan Şirketlerin Listesini güncelliyor. TMSF, dün itibariyle söz konusu listeyi tekrar güncelledi. Güncellenen listede Isparta’dan da bir firmanın bulunması dikkat çekti.
TAM 697 ŞİRKET
KAYYUMLA YÖNETİLİYOR   
Ülke genelinde çeşitli sebeplerden dolayı kayyım atanan firmalarla ilgili kayyım kararları süreç dahilinde peş peşe kaldırılırken, Isparta’da toplamda bir şirket daha kayyım ile yönetilmeye devam ediyor. TMSF’nin dün itibariyle güncellediği listeye göre Isparta’dan bir şirket yer alıyor. O şirket de Yalvaç ilçesinde faaliyet gösteriyor. TMSF’nin yayınladığı listede ülke genelinde kayyım atanan toplam 697 Şirket bulunuyor.
ISPARTA’DAN BİR
ŞİRKET KAYYUM’DA
Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu’nun (TMSF) Resmi İnternet Sitesinde Yer Alan ‘Tam Kayyım Olunan Şirketler’ listesinde Isparta’nın Yalvaç İlçesinden Sedir Özel Eğitim Kargo ve Bilgisayar Yayın Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi yer alıyor.

Çarşamba 21.6 ° / 8.4 °
Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °