Bugün, 13 Mayıs 2024 Pazartesi

SON DAKİKA HABER! Muhasebecilerin Duayeni Yalçın Balbay; Vefat Etti

SON DAKİKA HABER! Muhasebecilerin Duayeni Yalçın Balbay; Vefat Etti

ISPARTA 11.11.2020 19:29:00 0
SON DAKİKA HABER!
Muhasebecilerin Duayeni Yalçın Balbay; 
Vefat 
Etti
Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavir olan ve uzun yıllar ISBAK Bakkallar Kooperatifi, IYAŞ gibi kurumlarda Müdürlük yapan Yalçın Balbay vefat etti. Merhum Balbay yarın toprağa verilecek.
 
Isparta, sevim saydığı saygıdeğer bir ismi kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyor. Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavir olan ve uzun yıllar ISBAK Bakkallar Kooperatifi, IYAŞ gibi kurumlarda Müdürlük yapan Yalçın Balbay vefat etti.
UZUN YILLAR ÇEŞİTLİ
KURULUŞLARDA MÜDÜRLÜK YAPTI
Bir süredir bel rahatsızlığı yaşayan ve geçtiğimiz gün bel fıtığından ameliyat olan Yalçın Balbay, geçtiğimiz saatlerde hayatını kaybetti. Asıl mesleği Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavir olan Yalçın Balbay, uzun yıllar kısa adı ISBAK olan Isparta Bakkallar Temin ve Tevzi Kooperatifinin Müdürlüğünü yapmış, emekli olduktan sonra ise yine uzun süre IYAŞ AVM’nin Satın Alma Müdürlüğü görevini yürütmüştü.
BÜYÜKNOHUTÇU; “DUAYENİMİZİ KAYBETTİK”
Isparta Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (ISMMMO) eski Başkanı Zafer Büyüknohutçu, Yalçın Balbay’ın vefatını sosyal medya hesabından duyurarak; “Geçmiş dönemler disiplin kurulu başkanımız, mesleğimizin duayeni değerli YALÇIN BALBAY abimizi kaybettik, Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun” paylaşımında bulundu.
YUNUS ÖZLER’DEN
BAŞSAĞLIĞI MESAJI
Üç yıl birlikte çalıştığım ve benim de Müdürlüğümü yapan (ISBAK Bakkallar Kooperatifi: 1988 – 1991) Yalçın Balbay’a ÖZLER Ajans Basın – Yayın ve Tanıtım Hizmetleri (medya32) olarak Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı diliyorum. Mekanın Cennet Olsun. Nur İçinde Yat Yalçın Balbay Müdürüm…
YUNUS ÖZLER
 
 
 
 

Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °