Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

SON DAKİKA HABER Kardan Çöken Çarşamba Pazarı’nda; O Enkaz Kaldırılıyor

SON DAKİKA HABER Kardan Çöken Çarşamba Pazarı’nda; O Enkaz Kaldırılıyor

ISPARTA 2.03.2022 07:30:00 0
SON DAKİKA
HABER
Kardan Çöken Çarşamba Pazarı’nda; 
O Enkaz
Kaldırılıyor
3 Şubat tarihinde yağan yoğun kara dayanamayarak çöken Davraz Mahallesindeki Çarşamba Kapalı Halk Pazarı’nın çatı enkazı bu sabah itibariyle Belediye ekipleri tarafından kaldırılmaya başlandı.
 
Isparta’da 2012 yılında yapımı tamamlanan ve daha sonra yüksek olduğu yönündeki tepkiler üzerine kenarlarına tekrar gölgelikler yapılan Davraz Mahallesindeki Çarşamba Kapalı Halk Pazarı’nın çatısı 3 Şubat’ta Isparta’da yağan ve büyük yıkıma neden olan yoğun kar yağışına dayanamayarak büyük bir gürültü ve çatırtı ile çökmüştü.
EN BÜYÜK TESELLİ
PAZAR KURULDUĞU GÜN
YAŞANMAMASI OLDU
3 Şubat günü saat 15.30 sıralarında meydana gelen olayla ilgili olarak en büyük teselli ise herhangi bir can kaybının olmaması oldu. Ancak, Pazar yerinin altını otopark olarak kullanan vatandaşların araçları çökme nedeniyle zarar gördü.
PAZAR ÇATISINDA
ENKAZ KALDIRMA
ÇALIŞMALARI BAŞLADI
Bu doğrultuda; 3 Şubat tarihinde yağan yoğun kara dayanamayarak çöken Davraz Mahallesindeki Çarşamba Kapalı Halk Pazarı’nın çatı enkazı bu sabah itibariyle Belediye ekipleri tarafından kaldırılmaya başlandı.
YOL TRAFİĞE KAPATILDI
Gerek Pazar Yeri çatısının çok yüksek olması nedeniyle büyük iş makinelerinin kullanılmak zorunda kalınması gerekse olası bir kazaya mahal vermemek için Pazar yerinin önünden geçen 105. Cadde (Doğan Kımıllı Caddesi) trafiğe kapatıldı. Enkaz kaldırma çalışmalarının 2 gün içinde bitirilmesi planlanıyor.

Cuma 26.6 ° / 13.2 °
Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °
Pazar 25 ° / 14.1 °