Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

SON DAKİKA HABER Isparta Belediye Meclisinde ‘Otopark’ Tartışması; Mecliste Olay!

SON DAKİKA HABER Isparta Belediye Meclisinde ‘Otopark’ Tartışması; Mecliste Olay!

ISPARTA 6.06.2022 17:22:00 0
SON DAKİKA
HABER 
Isparta Belediye Meclisinde ‘Otopark’ Tartışması; 
Mecliste
Olay!
Belediye Meclisinde gergin anlar yaşandı. Belediye Meclisinin Bağımsız üyesi Ramazan Kabalak ile MHP’li üyeler arasında tartışma çıktı. Tartışma, kavgaya dönüşmeden araya giren meclis üyeleri tarafından önlendi.
 
Isparta Belediye Meclisinin 2022 Yılı Mayıs ayı olağan toplantıları başladı. Belediye Meclis Salonunda Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in başkanlığında bugün saat 14.00’de başlayan toplantıda gündemdeki maddeler görüşülerek karara bağlandı. Büyük bir kısmı ise ilgili komisyonlara havale edildi.
BAŞKAN
BAŞDEĞİRMEN’DEN
BİLGİLENDİRME 
Toplantıda gündem maddelerinin görüşülmesine geçilmeden önce, geçtiğimiz ay CHP ve İYİ Parti Grubu tarafından verilen ve Belediye önündeki Kapalı Otopark’ta doğan zararın geçmiş yönetimden karşılanması yönündeki sorularla ilgili olarak Belediye ve Meclis Başkanı Şükrü Başdeğirmen bilgilendirme yaptı.
MECLİSTE OLAY!
Başdeğirmen’in bilgilendirmesinin ardından toplantıda söz alan Belediye Meclisinin Bağımsız Üyesi Ramazan Kabalak, Belediye önündeki otoparkta yanlış yapım nedeniyle doğan 855 bin 955 liranın önceki dönem belediye yönetimindeki sorumlulardan tahsil edilmesi talebinde bulundu. Kabalak, konuşmasını yaparken Kabalak ile MHP Grubu arasında tartışma çıktı. Çıkan tartışma kavgaya dönüyordu ki, araya giren Ak Parti, CHP ve İyi partili meclis üyeleri tarafından kavga çıkması önlendi. Kabalak ile MHP’li Şakir Uygun birbirinin üzerine yürüdüler.

Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °