Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

SON DAKİKA HABER Isparta Belediye Meclisinde İhtisas Komisyonları Belirlendi; Kim? Hangi? Komisyona Seçildi?

SON DAKİKA HABER Isparta Belediye Meclisinde İhtisas Komisyonları Belirlendi; Kim? Hangi? Komisyona Seçildi?

ISPARTA 4.04.2022 15:27:00 0
SON DAKİKA HABER
Isparta Belediye Meclisinde İhtisas Komisyonları Belirlendi; 
Kim?
Hangi?
Komisyona
Seçildi?
Belediye Meclisinde bir yıl süre ile seçilen İhtisas Komisyonlarının görev süresinin dolması nedeniyle bugünkü Meclis toplantısında yeniden seçim yapıldı ve Komisyonların yeni üyelerin belli oldu.
 
Isparta Belediye Meclisinin 2022 Yılı Nisan ayı olağan toplantıları başladı. Belediye Meclis Salonunda Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in başkanlığında bugün saat 14.00’de başlayan toplantıda gündemdeki maddeler görüşülerek karara bağlandı. Büyük bir kısmı ise ilgili komisyonlara havale edildi.
ENCÜMEN ‘GİZLİ’ DİĞERLERİ
AÇIK OYLAMA İLE BELİRLENDİ
Birisi Tasnif Heyetinin seçimi olmak üzere toplantının ilk 6 maddesini Komisyon üyeliklerinin seçimi oluşturdu. Buna göre toplantıda sırasıyla; gündemin 1. Maddesinde bulunan Tasnif Heyetinin seçimi gerçekleştirildi. Buna göre Tasnif Heyeti Ak Parti’den Hatice Çakır, MHP’den Ayşe Serap Özkahraman ve CHP’den Sevim Yıldıran seçildiler. Tasnif Heyeti sadece gizli oyla seçilen Encümen üyelerinin oy sayımında görev yaptı.
İŞTE ISPARTA BELEDİYESİNİN İHTİSAS
KOMİSYONLARINA SEÇİLEN İSİMLER
Gündemin ikinci maddesinde bulunan Encümen Üyelerinin seçimi gizli oyla yapıldı ve Encümen’e kanun gereği sadece yerel iktidar üyeleri seçilebildiği için Ak Parti’den Uğur Büyükçulcu, Mehmet Ören ve Özler Erdoğan seçildiler.
 
Gündemin üçüncü maddesinde bulunan Plan ve Bütçe Komisyonu üyelerinin seçimi (5 üye) gerçekleştirildi açık oyla yapılan seçimler neticesinde Ak Parti’den Fahrettin Gözgün, Uğur Büyükçulcu ve Gülsüm Tunçbilek, MHP’den Oğuzhan Göker ve CHP’den Hasan Karaca seçildiler.
 
Gündemin dördüncü maddesinde bulunan İmar Komisyonu üyelerinin seçimi (5 Üye) gerçekleştirildi. Buna göre; Ak Parti’den Hakkı Kaya, Gökhan Emiştekin ve Hatice Çakar, MHP’den Mehmet Gökarslan, CHP’den Burak Akşahin seçildiler.
 
Gündemin beşinci maddesinde bulunan Tarife Komisyonu üyelerinin seçimi (5 üye) gerçekleştirildi. Buna göre; Ak Parti’den Zafer Akça, Mehmet Ali Şenol ve Mustafa Ali Ceylan, MHP’den Şakir Uygun, CHP’den Sevim Yıldıran seçildiler.
 
Gündemin altıncı maddesinde bulunan İsim Komisyonu üyelerinin seçimi (5 üye) gerçekleştirildi. Buna göre; Ak Parti’den Sezgin Gülatan, Kaptan Yılmaz ve Hacer Kutlu. MHP’den Gözde Çağlar ve CHP’den Mustafa Dülgerbaki seçildiler.
 

Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °