Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

SON DAKİKA HABER Direksiyon Hakimiyetini Kaybeden Kardeşler Duvara Çarptı; İki Yaralı

SON DAKİKA HABER Direksiyon Hakimiyetini Kaybeden Kardeşler Duvara Çarptı; İki Yaralı

ISPARTA 30.04.2022 18:43:00 0
SON 
DAKİKA HABER 
Direksiyon Hakimiyetini Kaybeden Kardeşler Duvara Çarptı; 
İki 
Yaralı
Bugün akşamüzeri Davraz Mahallesi BELMAŞ evleri önünde meydana gelen tek taraflı trafik kazasında iki kardeş yaralandı. Araçta sıkışan kardeşler İtfaiye ekipleri tarafından çıkarılarak hastaneye kaldırılıp tedavi altına alındılar.
 
Konu ile ilgili olarak edinilen bilgilere göre kaza; bugün saat 19.20 sıralarında Davraz Mahallesi Antalya yolu Belmaş evleri önündeki kavşakta (Opet Kavşağı) meydana geldi.
DİREKSİYON
HAKİMİYETİNİ KAYBETTİ
Emre Yılmaz yönetimindeki 32 PN 778 plakalı otomobil aşırı hız ve dikkatsizlik nedeniyle direksiyon hakimiyetinin kaybedilesinden dolayı olduğu iddia edilen Belmaş evleri istinat duvarına çarparak savruldu. Araç sürücüsü Emre Yılmaz ve araçta bulunan kardeşi Demir Talha Yılmaz araçta sıkıştı.

İTFAİYE EKİPLERİNİ
BÜYÜK BAŞARISI
Isparta İtfaiyesinin kısa zamanda olay yerine gelmesi ve kazaya müdahale etmesi neticesinde olası ölüm tehlikesinin önüne geçilmiş oldu. Zira, ekipler kısa zamanda yaralıları sıkıştıkları araçtan çıkararak hastaneye sevk ettiler.

HASTANEDE TEDAVİLERİ SÜRÜYOR
Yılmaz kardeşlerin hastanede tedavilerini sürdüğü ve Isparta Emniyet Müdürlüğü tarafından kaza ile ilgili tahkikata başlandığı bildirildi.

 
 

Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °