Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

SON DAKİKA HABER Biri Bıraktı Diğeri Başladı

SON DAKİKA HABER Biri Bıraktı Diğeri Başladı

ISPARTA 14.02.2022 09:27:00 0
SON DAKİKA
HABER 
Biri Bıraktı
Diğeri Başladı
Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu'un Covid – 19 olması nedeniyle geçtiğimiz hafta başlayan karantina süreci dün itibariyle bitti ve Seymenoğlu bugün itibariyle Isparta Valiliği görevine döndü. İçişleri Bakanlığı tarafından Vali Vekili olarak Isparta’ya görevlendirilen Osman Kaymak ise bugün itibariyle görevinden ayrıldı.
 
Bilindiği gibi; gerek Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu'un Koronavirüs olması gerekse yağan kar nedeniyle şehirde yaşanan sorunların çözümlenmesi için İçişleri Bakanlığı tarafından Vali Seymenoğlu’nun karantinada olması sebebiyle Samsun eski Valisi Osman Kaymak Vali Vekili olarak Isparta’ya görevlendirilmişti. Vali Seymenoğlu, karantina sürecinin tamamlanmasıyla birlikte bugün itibariyle görevine geri döndü.
VALİ SEYMENOĞLU GÖREVİNE BAŞLADI
VALİ VEKİLİ KAYMAK GÖREVİNDEN AYRILDI
Bugün konu ile ilgili olarak Vali Ömer Seymenoğlu imzasıyla Isparta Valiliği Özel Kalem Müdürlüğü tarafından tüm kurum ve kuruluşlara birer yazı gönderilerek Vali Ömer Seymenoğlu’nun tekrar görevine başladığı bildirildi.
Söz konusu yazıda; “İlimiz Valisi Ömer SEYMENOĞLU'nun Covid­19 tedavisi sona erdiğinden 14.02.2022 tarihi itibarıyla İlimizdeki görevine başlamıştır.
Bakanlık Makamının 05.02.2022 tarihli Olurları ile İlimiz Valiliğine vekaleten görevlendirilen Vali ve Mülkiye Başmüfettişi Osman KAYMAK 14.02.2022 tarihi itibarıyla İlimizdeki görevinden ayrılmıştır. Bilgi ve gereğini rica ederim” denildi.

Çarşamba 21.6 ° / 8.4 °
Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °