Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Son Dakika Flaş Haber! Paralar evlere teslim edilecek: Valilik Çareyi Buldu!

Son Dakika Flaş Haber! Paralar evlere teslim edilecek: Valilik Çareyi Buldu!

ISPARTA 3.04.2020 07:09:00 0
Son Dakika
Flaş Haber! 
Paralar evlere teslim edilecek: 
Valilik 
Çareyi 
Buldu!
Isparta Valiliği; Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın Koronavirüs kapsamında başlattığı ve vatandaşların 1000'er liralık sosyal yardım ödemelerini almak için PTT önünde sosyal mesafeye dikkat etmeden kuyruk oluşturarak tehlike saçması üzerine söz konusu yardımın vatandaşların evlerine teslim edileceğini açıkladı.
 
PTT ÖNÜNDE OLUŞAN KUYRUKTA
‘SOSYAL MESAFEYE’ DİKKAT EDİLMEDİ
Dar gelirli vatandaşlara Sosyal Yardım Fonu'ndan 1000'er liralık yardım veriliyor. Ödemeler geçtiğimiz gün başlarken Isparta’da yüzlerce vatandaş bu imkandan yararlanmak için Hükümet Caddesi üzerinde PTT Merkez binası önünde kuyruk oluştururken Koronavirüs tedbirlerine riayet etmedi. Özellikle sosyal mesafeye hiç dikkat etmeyen vatandaşlar adeta üst üste yığılarak kuyruk oluşturdu.
BARİYERLER DE
ÇARE OLAMADI!
Emniyet güçleri bu durumu bariyerlerle düzeltemeye çalışsa da fazla başarılı olamadı. Isparta Valiliği de bu soruna kökten bir çözüm buldu.
PARALAR VATANDAŞLARIN
EVİNE TESLİM EDİLECEK
Valilikten dün saat 21.00’de yapılan açıklamada, söz konusu yardımın bundan böyle PTT şubelerinden ödenmeyeceğini ve hak sahibi vatandaşların bizzat evlerine teslim edileceğini duyurdu.
 

Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °