Bugün, 11 Mayıs 2024 Cumartesi

Son dakika Flaş Haber Meteoroloji'den Uyarı Üstüne Uyarı! KAVRULACAĞIZ…

Son dakika Flaş Haber Meteoroloji'den Uyarı Üstüne Uyarı! KAVRULACAĞIZ…

ISPARTA 14.07.2021 14:13:00 0
Son dakika
Flaş Haber 
Meteoroloji
Hava sıcaklığı haritası yayınlandı. Isparta önümüzdeki 5 günde adeta yanıp kavrulacak.
 
Meteoroloji Genel Müdürlüğü son hava durumu raporunda tüm yurt için aşırı sıcak hava uyarısında bulundu. Meteoroloji'nin raporuna göre sıcaklıkların artmaya devam ederek, hafta sonuna kadar batı ve güney kesimlerde mevsim normallerinin 4 ilâ 6 derece üzerinde, hafta sonu ise tüm yurtta 6 ilâ 10 derece üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.
ISPARTA CUMA – CUMARTESİ
GÜNLERİ 36 DERECEYİ GÖRECEK
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre yurdumuzun hemen hemen tamamında aşırı sıcak hava dalgası etkili olacak. Türkiye genelinde özellikle önümüzdeki 5 güne dikkat çeken Meteoroloji Uzmanları; “Bugünden itibaren sıcaklılar 2-3 derece daha çıkacak. Mevsim ortalamalarının 3-4 derece daha üstünde sıcaklıklar seyredecek. Güneydoğu Anadolu Bölgesi, Akdeniz ve Ege Bölgesi’nin hemen hemen tüm kısmında sıcaklıklar 36 derecenin üstünde olması bekleniyor" dedi.
Meteorolojinin önümüzdeki bir haftalık hava tahmin raporunda ise Isparta’da hava sıcaklıklarının giderek yükseleceği ve özellikle Cuma ve Cumartesi günleri 36 dereceye kadar çıkacağı görülüyor.
İŞTE ISPARTA’NIN ÖNÜMÜZDEKİ BİR HAFTALIK HAVA DURUMU TAHMİNİ:

Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °