Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

SON DAKİKA FLAŞ HABER İşte ITSO’nun Yeni Yönetimi

SON DAKİKA FLAŞ HABER İşte ITSO’nun Yeni Yönetimi

ISPARTA 7.10.2022 08:45:00 0
SON DAKİKA
FLAŞ HABER
İşte ITSO’nun
Yeni Yönetimi
Isparta Ticaret ve Sanayi Odasında geçtiğimiz Cumartesi günü gerçekleştirilen seçimler sonucunda belirlenen Başkan ve Meclis üyelerinin ardından bugün de Yönetim Kurulu Üyeleri, Genel Kurul Delegeleri ve Disiplin Kurulu üyeleri belirlendi.
 
ITSO’DA TÜM
KURULLAR BELLİ OLDU
Bilindiği gibi, Isparta Ticaret ve Sanayi Odasının organ seçimleri geçtiğimiz Cumartesi günü yani 1 Ekim tarihinde gerçekleştirilmiş ve Başkan adaylarından Metin Çelik, 16 Meslek Komitesinden 15’ini kazanmıştı.
YÖNETİMLERE KİMLER GİRDİ?
Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Oda Meclisi seçimlerinin ardından bugün ise Odanın Yönetim Kurulu Başkan ve Üyeleri, Genel Kurul Delegeleri ve Disiplin Kurulu üyeleri seçimleri gerçekleştirildi.
TEK LİSTE OLUNCA
SANDIKLAR ERKEN AÇILDI
Söz konusu seçimlerle ilgili olarak geçtiğimiz günlerde ITSO’dan yapılan açıklamada seçimlerin saat 09:00 ila 14:00 saatleri arasında yapılacağı duyrulmuştu. Ancak, seçimlere tek liste ile gidilmesinden dolayı saat 14.00’e kadar beklemenin gereği kalmadı ve sandıklar açılarak seçim sonuçlandı.  
İŞTE ITSO’NUN
YENİ YÖNETİMİ
Buna göre; Isparta Ticaret ve Sanayi Odasının Yönetim Kurulu Başkan ve Üyeleri, Genel Kurul Delegeleri ve Disiplin Kurulu üyeleri şu isimlerden oluştu:




Çarşamba 21.6 ° / 8.4 °
Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °