Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

Son Dakika Flaş Haber Ispartaspor’un Kongre Tarihi Belli Oldu

Son Dakika Flaş Haber Ispartaspor’un Kongre Tarihi Belli Oldu

SPOR 7.06.2021 17:38:00 0
Son Dakika
Flaş Haber
Ispartaspor’un 
Kongre Tarihi 
Belli Oldu
Geçtiğimiz sezon mücadele ettiği 3. Ligde Play – Off müsabakaları sonunda başarılı olarak şampiyon olan ve 2. Lige çıkan Ispartaspor’da olağan genel kurul toplantısı 24 Haziran Perşembe günü yapılacak.
 
Geçen sezon mücadele ettiği 3. Ligi şampiyon olarak tamamlayıp 2. Lige çıkan ve geçtiğimiz hafta şampiyonluk kutlamalarını tamamlayan Ispataspor’da gözler önümüzdeki günlerde yapılacak kongreye çevrildi. Söz konusu kongrenin de yapılış tarihinin belirlendiği ve 24 Haziran’da gerçekleştirileceği öğrenildi.
KORONAVİRÜS PANDEMİZİ YÜZÜNDEN
GEÇEN YIL KONGRE YAPILAMAMIŞTI
Bilindiği gibi, Ispartaspor Koronavirüs pandemisi nedeniyle uzun süredir kongre yapamamıştı.
ATAKAN YAZGAN
DEVAM EDECEK Mİ?
Öte yandan, Ispartaspor’un bugünlere gelmesinin mimarı olan TBMM Başkanvekili ve Ak Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç’in, mevcut başkan Atakan Yazgan’ın tekrar göreve gelmesini istediği öğrenilirken, 24 Haziran’da yapılacak olan kongrede Kulüp Başkanlığında her hangi bir değişiklik beklenmiyor. 
ÇALIŞMALARA
HEMEN BAŞLANACAK
Yeşil – Pembeli Kulüpte şampiyonlukla tamamlanan sezonun ardından kongrenin yapılmasının hemen ardından hiç vakit geçirilmeden yeni sezon için transfer çalışmalarına başlanacağı öğrenildi.

Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °