Bugün, 11 Mayıs 2024 Cumartesi

SON DAKİKA FLAŞ HABER Ispartaspor Eski Teknik Direktörü; Hakan Şimşek Sökespor’da

SON DAKİKA FLAŞ HABER Ispartaspor Eski Teknik Direktörü; Hakan Şimşek Sökespor’da

ISPARTA 16.11.2021 13:10:00 0
SON DAKİKA FLAŞ HABER 
Ispartaspor Eski Teknik Direktörü; 
Hakan
Şimşek
Sökespor’da
Geçtiğimiz sezon 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Ispartaspor’u şampiyon yaparak 2. Lige çıkaran Teknik Direktör Hakan Şimşek, Bölgesel Amatör Lig (BAL) 9. Bölge 3. Grup takımlarından Sökespor ile anlaştı.
 
Bölgesel Amatör Lig (BAL) 9. Bölge 3. Grup'ta mücadele eden Sökespor’da Teknik Direktör Metin Altınay ile yolların ayrılmasının ardından yeni isim belli oldu.
SÖKESPOR HAKAN
ŞİMŞEK İLE ANLAŞTI
Sökespor, Isparta'da şampiyonluk yaşayıp takımını 2. Lig'e çıkaran Teknik Direktör Hakan Şimşek ile anlaştı. İmza töreni için Söke'ye gelen Teknik Direktör Şimşek yeni takımı ile birlikte Yatağan maçının hazırlıklarına başlamak için Söke Şehir Stadyumu’nda futbolcular ile buluştu.
"HAYALLERİ
GERÇEĞE
DÖNÜŞTÜRECEĞİZ"
Sökespor Başkanı Tamer Makaraç imza töreninde yaptığı açıklamada; “Ligin başlamasıyla birlikte her zaman ifade ettiğim gibi, ‘Biz bu sene bu ligde misafiriz’ demiştik ve hala söylemimi tekrarlıyorum. Sökesporumuza hayırlı uğurlu olsun. Bu yolun sonu şampiyonluk. Hiç kimse şüphe duymasın. Çünkü bu ligde şampiyonluk Sökesporumuzun aslan parçalarına yakışır” dedi.

Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °