Bugün, 16 Mayıs 2024 Perşembe

SON DAKİKA FLAŞ HABER Isparta Şehir Merkezi Ücretli Otopark Uygulaması; Yeniden Başlıyor!

SON DAKİKA FLAŞ HABER Isparta Şehir Merkezi Ücretli Otopark Uygulaması; Yeniden Başlıyor!

ISPARTA 21.05.2021 14:31:00 0
SON DAKİKA 
FLAŞ HABER
Isparta Şehir Merkezi Ücretli Otopark Uygulaması; 
Yeniden 
Başlıyor!
Geçtiğimiz Ocak ayında açılan dava sonucu mahkemece iptal edilen ve geçtiğimiz günlerde yapılan Mayıs ayı ilk toplantısında tekrar meclis gündemine gelen Isparta Şehir Merkezi Yol üstü ücretli otopark uygulaması kararı Belediye Meclisinden geçti.
 
ÜCRETLİ OTOPARK KONUSU BELEDİYE
MECLİSİNDE KARARA BAĞLANDI
Belediye Meclisi’nin Mayıs ayı son toplantısı bugün gerçekleştirildi. Belediye Meclis salonunda saat 14.00’te Belediye Başkanı ve Meclis Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda gündemdeki maddeler görüşülerek karara bağlandı. Bu doğrultuda; Şehirdeki Ücretli Otopark’ın geçtiğimiz Ocak ayında iptal edilmesinin ardından sorunun çözümü ile ilgili gündem maddesi Belediye Meclisinin geçtiğimiz Pazartesi günü yapılan Mayıs ayı ilk toplantısında gündeme gelmişti. O toplantıda Başkanlık Makamı imzalı verilen ve oy birliği ile gündeme alınan önerge çerçevesinde bugün ilgili komisyon tarafından hazırlanan rapor oy birliği ile kabul edilerek meclisten geçti.
OY BİRLİĞİ İLE KABUL EDİLDİ
Isparta Şehir Merkezi yol üstü otopark uygulamasının yeniden yürürlüğe konulmasını içeren söz konusu önerge ile ilgili olarak Plan ve Bütçe Komisyonu tarafından hazırlanan rapor, Komisyon Başkanı Uğur Büyükçulcu tarafından okundu. Daha sonra Başkan Başdeğirmen’in meclis üyelerinin onayına sunduğu konu oy birliği ile kabul edildi.
UYGULAMA YENİDEN BAŞLIYOR…
Bu doğrultuda, daha önce mahkeme tarafından iptal edilen cadde ve sokakların ücretli otopark uygulamasının önünde hukuksal hiçbir engel kalmadı. Söz konusu uygulama önümüzdeki günlerde yeniden başlayacak.

Perşembe 21.2 ° / 10 °
Cuma 26.6 ° / 13.2 °
Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °