Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

SON DAKİKA FLAŞ HABER Isparta Lokantacılar, Fırıncılar, Kasaplar ve Pastacılar Odası Kongresinde; İpi Nuri Erdeğer Göğüsledi

SON DAKİKA FLAŞ HABER Isparta Lokantacılar, Fırıncılar, Kasaplar ve Pastacılar Odası Kongresinde; İpi Nuri Erdeğer Göğüsledi

ISPARTA 10.03.2022 14:55:00 0
SON DAKİKA
FLAŞ HABER 
Isparta Lokantacılar, Fırıncılar, Kasaplar ve Pastacılar Odası Kongresinde; 
İpi Nuri 
Erdeğer 
Göğüsledi
HABER: Yunus ÖZLER 
Isparta Lokantacılar, Fırıncılar, Kasaplar ve Pastacılar Odası’nın kongresi bugün gerçekleştirildi. Nuri Erdeğer, Arif Günay, Mustafa Hanikoğlu ve Özgür Tunçbilek olmak üzere dört adayın yarıştığı kongrede ipi seçimlere Yeşil liste ile giren Nuri Erdeğer göğüsledi ve başkanlığa seçildi.

 
Bilindiği gibi; Isparta Lokantacılar, Fırıncılar, Kasaplar ve Pastacılar Odası’nın kongresi, başkanlık durumunun mahkemedeki sürecinin devam etmesi nedeniyle mahkeme tarafından ileri bir tarihe ertelenmişti. Mahkeme, söz konusu odanın kongresinin tarihini 10 Mart 2022 Perşembe olarak belirledi. Buna göre kongre bugün saat 10.00’da Iyaşpark Kongre Merkezinde gerçekleştirildi ve kongrede yeni dönem yönetimini belirledi.
KONGRE’DE
4 ADAY YARIŞTI
Bugün yapılan ve Divan Başkanlığını Esnaf Odaları Birliği Başkanı Ahmet Tural’ın yaptığı, dört adayın yarıştığı Isparta Lokantacılar, Fırıncılar, Kasaplar ve Pastacılar Odası’nın kongresi esnaf camiasında sonucu en fazla merak edilen kongre durumuna gelmişti ve kongre sonuçlandı meraklar sona erdi.
BAŞKANLIKTA İPİ
GÖĞÜSLEYEN İSİM
NURİ ERDEĞER OLDU
Bugün yapılan ve oldukça çekişmeli geçen seçimler sonucunda Nuri Erdeğer ve listesi seçimi kazanan taraf oldu. İşte Nuri Erdeğer’in listesi:
Başkan Nuri Erdeğer
Yönetim Kurulu:
Ramazan Akyol
Fatih Topçu
Adem Doğan
Ümit Günaydın
Nevzat Küçüktürkmen
Denetleme Kurulu:
Zeynel Başpınar
Sefa Tokgöz
Kürşat Turan Demirdak

Çarşamba 21.6 ° / 8.4 °
Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °