Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

SON DAKİKA FLAŞ HABER Isparta İçin Çok Önemli; Zirai Don Uyarısı!

SON DAKİKA FLAŞ HABER Isparta İçin Çok Önemli; Zirai Don Uyarısı!

ISPARTA 22.09.2021 13:20:00 0
SON DAKİKA
FLAŞ HABER 
Isparta İçin Çok Önemli; 
Zirai 
Don 
Uyarısı!
Türkiye ve dolayısıyla Isparta önümüzdeki dört gün soğuk havanın etkisine girecek. Meteorolojiden yapılan uyarıda Isparta’da Perşembe günü gece saatlerinden itibaren kendisini gösterecek olan soğuk havanın hissedilir derecede azalacağı ve bu durumun Pazar gününe kadar süreceği bildirilerek zirai don uyarısı yapıldı.
 
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Meteoroloji Antalya 4. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamada, hava sıcaklıklarının Perşembe gününden itibaren azalacağı ve Isparta’da yüksek kesimler başta olmak üzere kuzey ve iç bölgelerin tamamının soğuk hava etkisi altında kalacağı açıklandı.
ISPARTA’DAN ZİRAİ
DON UYARISI!
Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü, hava sıcaklıklarının hissedilir derecede düşmesine paralel olarak Isparta çevresinde üç gündür yer yer kuvvetli don yaşanabileceğini bildirdi.
DON TEHLİKESİ 4 GÜN SÜRECEK
Tahminlere göre, 23 Eylül Perşembe gününden itibaren Isparta ilinin genelinde orta kuvvette ve yer yer kuvvetli zirai don hadisesi görülecek. Başta üreticiler olmak üzere vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları istendi. Don hadisesi 26 Eylül Pazar gününe kadar etkisini gösterecek.
 

Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °