Bugün, 16 Mayıs 2024 Perşembe

SON DAKİKA FLAŞ HABER Isparta Belediyesi’nde; Zabıta Müdürü Değişti

SON DAKİKA FLAŞ HABER Isparta Belediyesi’nde; Zabıta Müdürü Değişti

ISPARTA 29.07.2021 20:31:00 0
SON DAKİKA FLAŞ HABER 
Isparta Belediyesi’nde; 
Zabıta 
Müdürü 
Değişti
Isparta Belediyesi Zabıta Müdürlüğünde görev değişikliği yaşandı. Belediye’de Zabıta ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü görevlerini yürüten İsmail Cemil Aydoğdu’nun kendi isteği ile görevinden ayrıldığı ve Aydoğdu’dan boşalan bu Müdürlüklere Zabıta Memuru Hilmi Efe’nin atandığı öğrenildi.
 
Konu ile ilgili olarak edinilen bilgilere göre; Belediye’de yaklaşık bir yıldır Zabıta ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü görevlerini yürüten İsmail Cemil Aydoğdu’nun bu görevlerden kendi isteği ile ayrılmak istediğini Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e ilettiği ve Başkan Başdeğirmen’in de bu ayrılığa onay verdiği öğrenildi. Bilindiği gibi, İsmail Cemil Aydoğdu geçtiğimiz yıllarda da Zabıta Müdürlüğü görevlerinde bulunmuş ve bu görevini başarıyla sürdürmüştü.
İSMAİL AYDOĞDU’NUN
YERİNE HİLMİ EFE ATANDI
 Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in de İsmail Cemil Aydoğdu’dan boşalan gerek Zabıta Müdürlüğü gerekse Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü görevlerine Zabıta Müdürlüğünde Zabıta Memuru olarak görev yapmakta olan Hilmi Efe’yi atadığı öğrenildi.
BAŞARILAR…
ÖZLER Ajans Basın – Yayın ve Tanıtım Hizmetleri (MEDYA32) olarak biz de görevini bırakan İsmail Cemil Aydoğdu’ya bundan sonraki çalışmalarında başarılar dilerken, Zabıta ve Ulaşım Hizmetlerinin yeni Müdürü Hilmi Efe’ye de görevinde başarılar dileriz…
YUNUS ÖZLER

Perşembe 21.2 ° / 10 °
Cuma 26.6 ° / 13.2 °
Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °