Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

SON DAKİKA FLAŞ HABER İŞKUR Sağlık Bakanlığı Personel Alımı Kuraları Devam Ediyor; İşte Sonuçları Öğrenebileceğiniz Adres!

SON DAKİKA FLAŞ HABER İŞKUR Sağlık Bakanlığı Personel Alımı Kuraları Devam Ediyor; İşte Sonuçları Öğrenebileceğiniz Adres!

SON DAKİKA 7.04.2022 06:55:00 0
SON DAKİKA
FLAŞ HABER 
İŞKUR Sağlık Bakanlığı Personel Alımı Kuraları Devam Ediyor; 
İşte Sonuçları 
Öğrenebileceğiniz 
Adres!
Bakan Fahrettin Koca tarafından açıklanan Sağlık Bakanlığı 10 bin personel alımı için son adımlar atılıyor. 6 Nisan Çarşamba günü yani dün başlayan Sağlık Bakanlığı kura çekimi, bugün de devam ediyor. Başvuruda bulunan ve dün kurada isimleri belirlenen vatandaşlar Sağlık Bakanlığı kura sonuçları sorgulama 'iscisonuc.saglik.gov.tr' adresinden kurada çıkıp çıkmadıklarını öğrenebilecekler. Kura çekimleri bugün de devam ediyor.
 
Başvuran adaylar; dün açıklanan isimler için Sağlık Bakanlığı kura sonuçları sorgulama ekranı üzerinden Sağlık Bakanlığı kura sonuçları listesine ulaşıyor. İl il ayrı olarak devam eden kura sonuçları bugün de canlı yayın ile gerçekleşecek. Bu noktada Sağlık Bakanlığı kura sonuçları canlı izleme ekranı gündem olmuş durumda. Kura çekimi ardından nihai liste belli olacak.  Bugün de yayında olan Sağlık Bakanlığı kura sonuçları canlı izle ekranı, başvuran adayların gündeminde. Mesleki pozisyon ve ile göre çekilen kuralarda ikinci güne gelindi. Dün çekilen Sağlık Bakanlığı kura sonuçları sorgulama 'iscisonuc.saglik.gov.tr' adresinden gerçekleşiyor. İŞKUR ile birlikte yürütülen süreçte canlı yayın ile adını duymak isteyen adaylar, Sağlık Bakanlığı kura sonuçları canlı yayını takip etmeye başladı. Peki, Sağlık Bakanlığı kura sonuçları sorgulama nasıl yapılır? İşte Sağlık Bakanlığı personel alımı kura sonuçları canlı izle ekranı…
İl il olmak üzere meslek gruplarına göre sırayla gerçekleşen kura çekimi Sağlık Bakanlığı üzerinden canlı yayında izlenebiliyor. Adaylar kazanan ve yedek listesine canlı olarak ulaşabiliyor.
Kura çekilişi illerin Trafik koduna göre sıralı şekilde, her bir il ve meslek için ayrı ayrı yapılacaktır.
6 NİSAN 2022 (ÇARŞAMBA) GÜNÜ
KURA ÇEKİLİŞİ YAPILACAK OLAN İLLER:
Adana, Adıyaman, Afyonkarahisar, Ağrı, Amasya, Ankara, Antalya, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bilecik, Bingöl, Bitlis, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Edirne, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Hakkari, Hatay, Isparta, Mersin, İstanbul, İzmir, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırklareli, Kırşehir. (Kura çekilişi saat 09:30’da Adana ili ile başlayarak il trafik koduna göre sıra ile çekilecek olup, en son Kırşehir ili için çekiliş yapılarak tamamlanacaktır.)
7 NİSAN 2022 (PERŞEMBE) GÜNÜ
KURA ÇEKİLİŞİ YAPILACAK OLAN İLLER:
Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Kahramanmaraş, Mardin, Muğla, Muş, Nevşehir, Niğde, Ordu, Rize, Sakarya, Samsun, Siirt, Sinop, Sivas, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Tunceli, Şanlıurfa, Uşak, Van, Yozgat, Zonguldak, Aksaray, Bayburt, Karaman, Kırıkkale, Batman, Şırnak, Bartın, Ardahan, Iğdır, Yalova, Karabük, Kilis, Osmaniye, Düzce. (Kura çekilişi saat 09:30’da Kocaeli ili ile başlayarak il trafik koduna göre sıra ile çekilecek olup, en son Düzce ili için çekiliş yapılarak tamamlanacaktır.)
SAĞLIK BAKANLIĞI KURA
SONUÇLARI SORGULAMA
Sağlık Bakanlığı personel alımı kura çekimi noter huzurunda Ankara'da 6-7 Nisan 2022 tarihinde 09:00 – 18:00 tarihleri arasında gerçekleşmeye devam ediyor.
İŞKUR ekranı ile iscisonuc.saglik.gov.tr'de ekranı üzerinden 6 Nisan 2022 tarihinde çekilen kura sonuçları isim listesi sorgulama işlemlerinizi yapabilirsiniz.
KURA SONUÇ SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ
iscisonuc.saglik.gov.tr
 

Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °