Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

SON DAKİKA FLAŞ HABER Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez Açıkladı; O Faturalar TAHSİL Edilmeyecek mi?

SON DAKİKA FLAŞ HABER Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez Açıkladı; O Faturalar TAHSİL Edilmeyecek mi?

ISPARTA 4.03.2022 09:59:00 0
SON DAKİKA
FLAŞ HABER 
Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez Açıkladı; 
O Faturalar
TAHSİL 
Edilmeyecek mi?
Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Isparta’da elektrik faturalarını geçtiğimiz ay 1 ay süreyle ertelediklerini hatırlatarak; “Ancak, Isparta halkımızın bu faturaların tamamen alınmaması yönündeki talebini ise tüm yönleriyle değerlendiriyoruz” dedi.
 
Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, 3 ve 8 Mart tarihlerinde olduğu gibi 3 Mart tarihinde de yaşanan kar yağışının ardında elektrik kesintilerinin yeniden yaşanması üzerine önceki gün tekrar Isparta’ya geldi.
BAKAN DÖNMEZ; “FATURA
ÖDEMELERİNİ BİR AY ERTELEMİŞTİK”
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, bugün ise TEİAŞ 7. Bölge Müdürlüğünde bir basın toplantısı düzenleyerek, elektrik kesintileri konusunda Isparta’daki son durumu açıkladı. Bakan Sönmez, basın toplantısında yaptığı açıklamanın ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. Isparta’daki elektrik abonesi vatandaşların elektrik faturalarının ödemelerinin ertelenmesinden çok hiç alınmaması talebinin olduğu yönünde bir talebin olduğu hatırlatılması üzerine Bakan Dönmez şunları söyledi; “Şu anda fatura ertelemeye ilişkin mevzuatımız da buna müsaade ettiği için geçtiğimiz ay hayat bu uygulamayı hemen hayata geçirdik. Yine şu anda yaşadığımız konuyla ilgili olarak da fatura ertelemenin değerlendirmesini yapacağız.
“VATANDAŞLARIMIZIN BU KONUDAKİ
TALEPLERİNİ DEĞERLENDİRİYORUZ”
Vatandaşın bu konudaki hassasiyeti ve talebini de değerlendiriyoruz. Diğer hususları da değerlendiriyoruz. Bizim yaptırımlarımız tüm boyutuyla devam ediyor. Bu kapsamda buradaki yatırımlar, bakım onarım çalışmaları, personelin niteliği sayısı, yöneticilerin bu konudaki kabiliyetleri…. Bunların hepsini değerlendiriyoruz. Şirket yetkilileriyle paylaşıyoruz. Burada bir yetersiz durum olan herkes bu yaptırım kapsamına da girecek” dedi.

Çarşamba 21.6 ° / 8.4 °
Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °