Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

SON DAKİKA FLAŞ HABER 1 ÖLÜ Yazısöğüt’te CİNAYET!

SON DAKİKA FLAŞ HABER 1 ÖLÜ Yazısöğüt’te CİNAYET!

ISPARTA 18.08.2021 18:25:00 0
SON DAKİKA
FLAŞ HABER
1 ÖLÜ 
Yazısöğüt’te
CİNAYET!
Isparta Merkeze bağlı Yazısöğüt Köyünde bu akşamüzeri cinayet meydana geldi. Alacak – Verecek meselesi yüzünden çıkan cinayette bir kişi tüfekle vurularak öldürüldü.
 
Konu ile ilgili olarak edinilen bilgilere göre; cinayet olayı bugün saat 19.30 sıralarında merkeze bağlı Yazısöğüt Köyü’nün altındaki Besihanede meydana geldi.
ALACAK – VERECEK DAVASI
CİNAYETLE SON BULDU…
Aralarında alacak – verecek meselesi olduğu belirtilen soyadı öğrenilemeyen Mahmut isimli şahıs, Besihanede durduğu sırada, Besihaneye Metin Yiğit (50) eşi ve bir kişi daha geldi. Aralarında çıkan tartışma neticesinde Mahmut isimli şahıs evin içinden tüfeği getirerek ‘Buraya Hesap Sormaya mı Geldiniz?” diyerek Metin Yiğit’in bacaklarına bir el ateş etti.
MERMİ ATAR
DAMARINA İSABET ETTİ…
Tüfekten çıkan saçmaların Metin Yiğit’in atar damarına isabet etmesi sonucu bir anda kanlar içinde yere yığılan Yiğit, kısa sürede olay yerinde can verdi.
METİN YİĞİT’İN NAAŞI ŞEHİR
HASTANESİ MORGUNA KALDIRILDI
Olayın güvenlik güçlerine haber verilmesi ile olay yerine Jandarma, Cumhuriyet Savcısı ve Cenaze Taşıma Aracı intikal etti. Jandarma’nın ve Savcının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Metin Yiğit’in cenazesi Isparta Belediyesine ait Cenaze Taşıma Aracına konularak Şehir Hastanesi Morguna götürüldü.
JANDARMA MAHMUT
İSİMLİ ŞAHSI GÖZALTINA ALDI
Jandarma, olaydan sonra kaçmayarak teslim olan Mahmut isimli şahsı gözaltına aldı. Olayla ilgili tahkikatın sürdürüldüğü bildirildi.
İŞTE CİNAYET YERİNDEN GÖRÜNTÜLER:








 

Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °
Pazar 25 ° / 14.1 °
Pazartesi 26.3 ° / 14.1 °