Bugün, 13 Mayıs 2024 Pazartesi

SMA Hastası Arya Bebek İçin; Bir Kermes de Isparta Kızılay’dan

SMA Hastası Arya Bebek İçin; Bir Kermes de Isparta Kızılay’dan

ISPARTA 12.01.2023 15:32:00 0
SMA Hastası Arya Bebek İçin;  Bir Kermes de Isparta  Kızılay’dan

Kızılay Isparta Şube Başkanlığı SMA Hastası Arya Bebeğin tedavi masrafının karşılanabilmesi için kermes düzenliyor. Söz konusu kermes yarın Kaymakkapı Meydanında gerçekleştirilecek. 

SMA Hastası Arya Bebeğin tedavi masrafının karşılanabilmesi için yapılan etkinlikler devam ediyor. Ispartalı Emin ve Cennet Eryılmaz çiftinin Spinal Musküler Atrofi  (SMA) Tip-1 tanısı konulan 4 aylık kızları Hafize Arya bebeğin tedavisi için gerekli 34 milyon liranın toplanması için Isparta Valiliğinin onayı ile geçtiğimiz ay bir kampanya başlatılmıştı.

Bu doğrultuda İlimizde çeşitli STK ve Yardım Kuruluşları öncülüğünde çeşitli yardım kampanyaları ve etkinlikler düzenlenmeye devam ediyor. Bu kampanyaya katkı sağlamak için Kızılay Isparta Şubesi tarafından da Arya Bebeğe destek olmak için 13 Ocak 2023 Cuma günü Kaymakkapı Meydanında bir kermes etkinliği düzenlenecek. Kızılay yetkilileri, kermes etkinliğinden elde edilecek gelirin Valilik onaylı Arya Bebek kampanyasına bağışlanacağını belirterek tüm vatandaşlara kermese davet ettiler.


Anahtar Kelimeler: Hastası Bebek ; Kermes Isparta Kızılay’
Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °