Bugün, 11 Mayıs 2024 Cumartesi

Sıradaki Rakip Düzcespor

Sıradaki Rakip Düzcespor

SPOR 18.03.2023 12:51:00 0
Sıradaki Rakip Düzcespor

Bayburt Özel İdarespor’u deplasmanda 1-0 yenerek moral bulan Ispartaspor, şimdi gözünü yarın kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Düzcespor maçına çevirdi.

Geçtiğimiz Çarşamba günü hafta için maçında ligin son sırasına demir atan ve ligden düşmesine kesin gözüyle bakılan Bayburt deplasmanından aldığı galibiyetle büyük moral depolayan Yeşil – Pembeliler 19 Mart Pazar günü yani yarın oynayacağı Düzcespor maçına odaklandı. 

MAÇIN HAKEMİ KONYA’DAN

Yarın oynanacak bu zorlu karşılaşma Isparta Atatürk Stadında saat 14:00’de başlayacak. Öte yandan, müsabakanın hakemleri de TFF tarafından açıklandı. Buna göre; karşılaşmanın orta hakemi Konya bölgesinden Ramazan Doğanay yardımcıları ise Buğur Han Güler Konya, Ali Çakır Afyon bölgesinden olacak. Maçın 4.hakemi ise Eskişehir bölgesinden Süleyman Bahadır.

GALİBİYET SAYISI BİR TÜRLÜ

MAĞLUBİYET SAYISINI GEÇEMEDİ! 

Ispartaspor, bugüne kadar yaptığı karşılaşmalarda; 8 galibiyet 9 beraberlik ve 8 mağlubiyet alırken 24 gol atıp kalesinde 24 gol gördü ve 33 puan topladı. Yeşil – Pembeli ekibin, sezon başından bu yana galibiyet sayısını bir türlü mağlubiyet sayısının üzerine çıkaramaması dikkat çekiyor. 

Ispartaspor’un yarınki rakibi Düzce Cam Düzcespor ise şimdiye kadar 11 galibiyet 8 beraberlik 5 mağlubiyet alırken rakip ağlara 36 gol atmayı başardı. Kalesinde ise 21 gol görüp 41 puan topladı.

İŞTE 2. LİG BEYAZ GRUPTA 26. HAFTA MAÇLARI: 

2. Lig Beyaz grupta yarın oynanacak olan 26. Hafta maç programı ise şöyle;

Şanlıurfaspor – İnegölspor, 

Çorumspor FK –  Sivas Belediyespor

Ispartaspor - Düzcespor

Nazilli Belediyespor – Tarsus İdmanyurdu

Somaspor – Bayburt Özel İdare 

Afyonspor – Esenler Erokspor

Buraspor – Ankaraspor 

Batman Petrolspor –  Amed Sportif Faaliyetler

 


Anahtar Kelimeler: Sıradaki Rakip Düzcespor
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °