Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

ŞİMŞEK ÇAKMASI BÖYLE OLUR

ŞİMŞEK ÇAKMASI BÖYLE OLUR

SPOR 3.10.2022 16:36:00 0
ŞİMŞEK ÇAKMASI
BÖYLE OLUR
“Başlamak, bitirmenin yarısıdır” derler. Evet… Isparta 32 sporda Hakan Şimşek kardeşimiz yeni görevine başladı ve 1. Maçında şampiyonluk adaylarından, Ümit Karan’ın takımı 24 Anagold Erzincansporu 1-0 yenerek evine puansız gönderiverdi.
 
Helal size gençler, 7. Haftada giydiğiniz pembe-yeşilli forma uğurlu geldi size diyebiliriz. Isparta’da, gündüz başlayıp gece biten maçta, Isparta 32 spor- 24 A. Erzincanspor maçı sonucu merakla beklenen en kritik müsabakalardan biriydi. Hem ligin üstünü, hem de ligin altını etkileyecek önemde bir maçtı. 2500’e yakın seyircinin izlediği maçın ilk 15 dakikasında taraflar birbirlerini yokladılar her iki takım önce 4-4-2 düzeninde zaman zaman da 3-5-2 düzeninde gol bulmaya çalıştılar. Ancak orta alandaki top yapma yarışı golle neticelenmedi. Dişe diş, göze göz pozisyonlar oldu.
 
Maçın 21. Dakikasında kendisine atılan geri pasında genç kalecimiz Furkan Bekleviç, Erzincanspor forveti Mustafa Batuhan’a kendi ceza alanı içinde çalım atmaya kalkınca yürekler ağıza geldi, neyse ki pozisyon tehlike yaratmadan savuşturuldu. 41. dakikada misafir takım etkili oldu yine. Ümit Karan’ın öğrencileri sağlı-sollu ataklarla geldiler. Galatasaray’dan kiralık olarak Erzincanspora gelen Ali Yavuz Koş’un 25 metreden savurduğu sert şut direği sıyırıp auta gitti. Derin bir oh çektik… Maçın Uşak bölgesi hakemi Veli Karakaya ilk devreye 1 dakika ekledi.
 
Uzatma oynanırken Pembe - Yeşilliler sağ kanattan Ömer Kandemir ile yüklendiler, ceza alanı içindeki karambolden sonra top, defanstan ileri çıkan ceza yayı üzerindeki Muhammet Aran’a geldi. Bu futbolcumuzun, topun gelişine sert vuruşu auta gidince ilk devre 0-0 bitti. Ümitler ikinci yarıya sarktı… 2. devre daha derli toplu oynayan Hakan Şimşek’in öğrencileri zaman zaman hatalar yapsalar da etkili ataklarla gol bulmaya çalıştılar. Ve maçın sonlarına doğru oyuna ağırlığını koydular. Tam 85. Dakikada istenen ve beklenen gol geldi. Isparta 32 spor sol kanattan bindirdi. Gelen ortaya Erzincan ceza alanı içinde en son vuran Bahattin Berke Demircan oldu ve bu altın gol, 3 altın puanın müjdecisiydi. Futbolun meyvesi gol sahayı bayram yerine çevirdi. Ümit Karan ve öğrencileri adeta çıldırdı. Maç önü, maç anı ve maçtaki golle birlikte 90 dakika tezahürattan vazgeçmeyen 32 Gençlik üyeleri stadı inlettiler.
 
(Aferin gençler her türlü övgü sizin hakkınızdır. Sizler, gerçekten 12. Adamsınız. ) Olaya, bir de misafir takım cephesinden bakalım. Sen kalk, 985 km. uzaktan, göller ve güller diyarının çalkantılı takımı Isparta 32 spora fark atarız diye gel, maçta tek golle yenil ve misafir takım olarak evine puansız ve eli boş dön, kolay değil tabii ki… Elbette, Hakan Şimşek çakması böyle olurdu. 1. Sınavından başarıyla çıkan hocamızı, teknik ekibi ve futbolcularımızı yürekten kutluyoruz. Emeği geçen herkese ve her kesime teşekkür ederiz.
 
Sağ olun gençler ayağınıza, yüreğinize ve de cesaretinize sağlık. Bir notumuz olacak efendim. Genç hocamız Hakan Şimşek için geçen haftaki yorumumuzda dedik ki, Isparta 32 spor yönetimi, hocaya ateşten gömlekle birlikte, ateşten pantolon giydirdi. (Ahmet Çakar hocanın dediği gibi mecazi anlamda…) Ve de Erzincanspordan alınan bu 3 altın puan, pantolondaki ateşi söndürdü. (Beyaz gurupta 9 puanla 12. Sıraya çıkıverdik… Zirve ile 4 puan kaldı…) Sıra, gömlekteki ateşi söndürmede… Bir şimşekte Düzce’de çakar mısınız.
Saygılarımızla…
 

Anahtar Kelimeler: olur çakmasıböyle şimşek
Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °