Bugün, 22 Mayıs 2024 Çarşamba

Şimdilik ‘İhtar’la Kurtardık!

Şimdilik ‘İhtar’la Kurtardık!

SPOR 2.09.2023 11:20:00 0
Şimdilik ‘İhtar’la Kurtardık!

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Somaspor maçındaki ‘Çirkin ve kötü tezahürat’ nedeniyle İHTAR cezası verdi. Söz konusu eylem önümüzdeki maçlarda tekrarlanırsa İhtar cezası Para cezasına dönüşecek. 

PFDK'DAN ISPARTASPOR’A İHTAR CEZASI

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Ispartaspor Kulübüne ihtar cezası verildiğini açıkladı.

KURUL TOPLANDI VE…

Önceki gün toplanan Kurul, TFF 2. Lig 1. Hafta maçları sonunda stadyım ve müsabakalardaki olumsuz eylem ve söylemleri karara bağladı. Buna göre; Kuruldan yapılan açıklamada, Ispartaspor’un birinci hafta 27 Ağustos Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı maçta, seyircilerin neden olduğu ‘çirkin ve kötü tezahürat’ eylemi nedeniyle ihtar cezası verildiği belirtildi.

İŞTE O KARAR

Söz konusu kararda şöyle denildi; “ISPARTA 32 SPOR Kulübünün, 27.08.2023 tarihinde oynanan ISPARTA 32 SPOR-SOMASPOR TFF 2. Lig Kırmızı Grup müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada ilk kez gerçekleştirilmesinden dolayı İHTAR CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir.” 

ISPARTASPOR YENİLMİŞTİ! 

Bilindiği gibi, Ispartaspor ihtar cezasına konu olan maçta rakibi Somaspor’a 2 -1 mağlup olmuş ve o maçta seyircilerin sebep olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle geçtiğimiz Salı günü PFDK’na sevk edilmişti. 

 

 

 


Anahtar Kelimeler: Şimdilik ‘İhtar’ Kurtardık!
Çarşamba 26 ° / 14.9 °
Perşembe 26.2 ° / 10.9 °
Cuma 20.7 ° / 10.3 °